Keystone logo
IFPASS

IFPASS

IFPASS

Представление

IFPASS , Институт за обучение по застрахователна професия, е основен участник в обучението по застраховане, като всяка година се приветстват повече от 6000 обучаващи се. Повече от 70 години Институтът допринася за обучението на съществуващи служители или нови участници чрез продължаващо професионално обучение или първоначално обучение в цялата страна.

Той е и управителен орган на един от най-големите CFA (център за обучение на чираци) в Ил дьо Франс: CFA de l'Assurance.

IFPASS предлага дипломни курсове от Bac + 2 до Bac + 5 нива, сертификати и разнообразна гама от квалификационни курсове за обучение в съответствие със застрахователните компании и нуждите на техните служители.

По този начин Институтът беше създаден да създаде звено за предоставяне на човешки ресурси, фокусирано върху дейности за подпомагане на VAE (Валидиране на придобития опит), оценки на умения и набиране.

С преподавателски персонал, 90% от застрахователните специалисти, методи за директно обучение и дистанционно обучение, степента на успех е 84% за всички нива на обучение заедно. Благодарение на предложението си за обучение, IFPASS подкрепя и осигурява кариерните пътища на служителите, като същевременно отговаря на нуждите от прогнозно управление на работните места и уменията на компаниите.

Местоположения

 • Puteaux

  Rue de la République, 92800, Puteaux

  • Bordeaux

   Rue d'Ornano,202, 33000, Bordeaux

   • Lyon

    Avenue Tony Garnier,50, 69007, Lyon

    • Schiltigheim

     Avenue de l'Europe,30, 67300, Schiltigheim

     • Marseille

      Boulevard Vincent Delpuech,29, 13006, Marseille

      Въпроси