IIFA LANCASTER DEGREE COLLEGE

IIFA LANCASTER DEGREE COLLEGE

IIFA LANCASTER DEGREE COLLEGE

Представление

Група на институциите в Ланкастър

IIFA-Lancaster е звено на LANCASTER Group of Institutions, създадено през 1991 г. с мотото "Вяра, ангажираност"

Учебни центрове на Групата на институциите LANCASTER

 • Калабхарахи обществено училище, Мисор.

 • Калабахара Б. Ед Колидж, Мисор.

 • Калуабарай Преуниверситетски колеж, Мисор.

 • LANCASTER Институт по хотелско управление, Бангалор.

 • IIFA Ланкастър Институт за вътрешно проектиране, моден дизайн и анимация, Бангалор.

IIFA се намира в сърцето на Силиконовата долина на Индия-Бангалор, а в Херитидж град - Mysore. Институцията е една от водещите институции за дизайн и анимация в Индия. Тя осигурява обучение, което насърчава умения за намиране на работа и засилва социалното значение. Институцията предоставя обучение по специализации в областта на дизайна и технологиите. Институцията предоставя изложения на индустрии, както и технически и практически познания в областта. Институцията използва иновативни преподавателски методологии и практики и осигурява най-съвременната среда, която стимулира учебните интереси на учениците.

Нашите факултети

IIFA е водещият институт за обучение на Индия за технологично творческо образование в Индия. Нашата специална институция осигурява обучение по творчески умения в областта на търговията, управлението, журналистиката, компютърните приложения, интериорен дизайн, моден дизайн и анимация. Нашият екип има много опитни професионалисти, които да ръководят и да направят много дисциплинирана образователна система. Студентите могат да намерят уникални програми за обучение, за да се запознаят с практически теми. Ние следваме образователните модели и системи. Ние поемаме отговорност на учениците за тяхното светло бъдеще. Имаме индивидуално взаимодействие както с учениците, така и с членовете на факултета, за да осигурим повече прозрачност. Нашият факултет е разработил програми, които имат за цел да предоставят на младите умове подробно разбиране за дизайнерския свят.

Студентите трябва да знаят как работи света на много дизайнери. Нашият екип от технически факултети насърчава нашите студенти да развиват своя творчески потенциал и да ги обучават как работи професионалният дизайнерски бизнес. Това в крайна сметка им помага да разработят решения за проектиране, които са в съответствие с настоящите нужди на пазара. Нашите опитни обучители с опит в производството в техните области ще Ви обучат на високо ниво на експертен опит в 2D, 3D Animation, Graphic

Студентска общност

Студентите практикуват и овладяват практически умения, като предприемат проекти за концептуализиране и създаване на готови продукти, които им помагат да овладеят процеса на проектиране и ги насърчават да взаимодействат със своите връстници и да научат основните умения за управление на отбора. На студентите се предлагат и стажове, които осигуряват решаващ опит в самата индустрия. Студентите могат да разпознават уменията си чрез стажове и живи проекти, което им помага да избират кариера за себе си. Дизайнът разчита на творчеството, за да измисли нови решения на стари и възникващи проблеми.

Студентите създават свое собствено безопасно пространство, за да разгледат смело обобщението на нови перспективи, които предизвикват конвенционалното мислене. Ние се ангажирахме с успеха на всеки студент. IIFA Lancaster предоставя системи за подкрепа на студенти и технологии от висок клас, които са интегрирани в обучението. Film IIFA Lancaster осигурява на студентите ключовите съставки, за да успеят в интериорния дизайн, модния дизайн, търговията, управлението, журналистиката, компютърните приложения и анимационната индустрия, за да постигнат индивидуалните си цели в кариерата. В IIFA Lancaster, ние предлагаме обучение, базирано на производството на студентите. Всички студенти на IIFA Lancaster са поставени в една от най-добрите анимационни индустрии, а също и в дизайнерските компании.

Защо Институтът за анимация IIFA?

Обучаваме и преподаваме

IIFA е най-съвременният жилищен институт, който предлага професионални програми в интериорен дизайн, моден дизайн, анимация, видео игра, графичен дизайн, журналистика, масова комуникация, визуална комуникация, маркетинг мениджмънт, хотелско управление, финанси Мениджмънт, управление на текстила, управление на бизнеса, аерокосмически науки, компютърни приложения, архитектурни технологии. IIFA се ангажира да стане водещ Център за съвършенство на творчеството, който формира таланта, водеща промяна.

Целта ни е да насърчаваме интердисциплинарна среда чрез висшето образование в областта на дизайна, анимацията и технологиите. Нашият широк опит и знания в областта на дизайна и анимацията ни дават предимство в специализираното обучение. Чрез иновативен подход разпознаваме вашите творчески умения и осигуряваме допълнително полиране, за да ви превърнем в пълен експерт по анимация. Учебният план е разработен от екипа от професионални инструктори, които имат опит в областта на дизайна и анимацията. Осигуряваме нова иновация в тази творческа област на дизайна и анимацията, за да добавим нови измерения към учебните способности на учениците.

IIFA има инфраструктура от световна класа и съвременни учебни съоръжения, за да осигури на нашите студенти разнообразна учебна среда. Нашата новаторска педагогика се фокусира върху практическото учене, подпомогнато от преподавателите с необходимия опит, които разбират глобалните индустриални практики. Упълномощаваме нашите студенти с глобални стандарти за образование в дизайна и анимацията.

Местоположения

Местоположения
 • Bengaluru

  14/2, 5 Suvarna Jyothi Layot, Ganabharathi post Nagdevanahalli, Nagdevanahalli, Bhuvaneshwari Nagar, Nagdevanahalli, Bengaluru, Karnataka, , Bengaluru

  • facebook
  • linkedin
  • youtube

Въпроси