Keystone logo
Illinois Institute of Technology Бакалавър по биомедицинско инженерство (BS): Клетъчно и тъканно инженерство
Illinois Institute of Technology

Бакалавър по биомедицинско инженерство (BS): Клетъчно и тъканно инженерство

Chicago, Съединени Американски Щати

131 Hours

Английски език

Редовно обучение

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 48 670 *

На територията на колежа

* за 18 кредитни часа за академичната година 2022–2023 I $29 628 за Mies Campus

Представление

Тази област се стреми да разбере и да атакува биомедицинските проблеми на микроскопично ниво и да използва тези знания за конструиране на заместващи тъкани и органи от отделни клетки. Необходими са познания по анатомия, биохимия и механиката на клетъчните и субклетъчните структури, за да се разберат болестните процеси и целевите интервенции. Въоръжени с такова знание са били или са разработени нови технологии. Примерите включват миниатюрни устройства за доставяне на съединения, които стимулират или инхибират клетъчните процеси на точно определени места, за да насърчат изцелението или да инхибират образуването и прогресирането на заболяването; нови техники, които са създали заместваща кожа и може един ден да произведат сърдечни клапи, коронарни съдове и дори цели сърца; и разработване на изкуствени материали, използвани за имплантиране, както и нови биоматериали, които включват протеини или живи клетки, като по този начин осигуряват по-истинско биологично и механично съвпадение на живата тъкан.

Преглед на програмата

Студентите ще могат да разбират биомедицинските проблеми на микроскопично ниво; използват тези знания за конструиране на заместващи тъкани и органи от отделни клетки; и разбират болестните процеси и целевите интервенции с познания по анатомия, биохимия и механиката на клетъчните и субклетъчните структури.

Защо Illinois Tech е един от най-изгодните университети в страната

Като студент в Техническия университет на Илинойс автоматично ще бъдете взети под внимание за щедрите институционални стипендии на нашия университет. Средно това спестява $107 472 за обучение и жилище за всеки студент по време на четирите ви години в Illinois Tech ($134 340 за пет години, въз основа на данните от есента на 2021 г.).

Ние се ангажираме драстично да намалим цената на вашата степен, така че да можете да се съсредоточите върху ученето в един от най-динамичните и ориентирани към иновациите университети в страната.

Искате ли още страхотни причини?

  • В допълнение към нашата институционална стипендия, Illinois Tech предоставя средно на нашите студенти допълнителни $34 412 всеки под формата на помощ за обучение, базирана на нуждите за четири години ($43 015 за пет години). (сред подателите на FAFSA, есен 2021 г.)
  • Ние сме #44 най-изгодно училище в нацията (US News & World Report)
  • 98% от нашите студенти получават някаква форма на финансова помощ
  • Средната начална заплата на нашите студенти е $63,938

съоръжения

Приемане

Стипендии и финансиране

Учебен план

Кариерни възможности

За училището

Въпроси