Keystone logo
© Universiti Tun Abdul Razak (UNIRAZAK)
Imperia Institute of Technology

Imperia Institute of Technology

Imperia Institute of Technology

Представление

Главно изпълнителен директор / посланик на посланика

Добре дошли в Imperia Institute of Technology и поздравления за правилния избор да се присъедините към нас. IMPERIA се отличава като специализирана институция, която постоянно се нуждае от строителството

Малайзия, една от малкото в света, се състезава напред, за да стане индустриализирана страна. Несъмнено строителната среда и индустриите за развитие на имоти са инструмент за движещите сили, които допринасят за осъществяването на това стремеж. Това, от което се нуждае страната ни, е работна сила, добре подготвена в съвременната строителна и имотна среда, и завършилите, които са добре опитни и изложени на ефективен принос.

ИМПЕРИЯ се ангажира да запази нашето място като предпочитана институция с благоприятна среда за личностно израстване и развитие на завършилите кариера студенти. Курсовете, предприети днес, преминаха през обширни проучвания, за да се определи нейната връзка с нуждите на отрасъла. Експозицията, получена от партньорските университети и поканените оратори, както и Програмата за учебни обиколки на учебната програма, ще превърнат студентите в световни студенти, които са компетентни да бъдат на равна нога с международни колеги.

Освен това, ние се гордеем с усилията, които имаме, за да Ви подготвим да бъдете готови за кариера завършил от самото начало. Обучението, базирано на работа, за което сте чували, ARIEL (академично, укрепено, индустриално, експониране и обучение), VALUE (полезно добавяне на стойност и образование) и SCOPE (Кратък курс за професионално подобрение) също се изпълняват в IMPERIA. Бяха създадени и упълномощени комисии да създават и организират ангажиращи сесии, които да формират и развиват професионалисти в областта на околната среда в IMPERIA. Тяхната дейност ще се съсредоточи върху осигуряването на експозиция към реалния работещ свят и развиването на уменията ви, за да отговори на техните очаквания.

В ИМПЕРИЯ студентите ще преминат през балансиран живот и не се ограничават само до дейности в класната стая. Допълнителните или съвместните учебни дейности допълват учебните дейности на колежания опит. Студентски представителски комитет (СРС) предостави други дейности на открито за студенти. СРС насърчава съвместните учебни възможности и насърчава участието на студентите във всички аспекти на живота в кампуса. Учебните и извънкласни дейности функционират заедно, за да осигурят общото преживяване за студентите. Важно е да има здравословен баланс в образователния живот на ученика. Също така се стремим да внушаваме социална отговорност чрез тези дейности и да насърчаваме ползотворно и целенасочено обществено обслужване.

Ето защо отново трябва да кажа поздравления за правилния избор и добре дошли в Imperia Institute of Technology .

Г-жа ROZILAH TALIB

(MSc) Управление на договор за строителство (UTM)
Брояч за измерване на количеството бакалавър (Hons) (UTM)
(Регистриран завършил QS (MP03738) BQSM дипломиран член (G11239) на Кралската институция на геодезистите Малайзия,
(RISM)

ГЛАВЕН ИЗПЪЛНИТЕЛ / ВЪЗЛОЖИТЕЛ

Местоположения

  • Putrajaya

    Menara Summit, Usj 1, 47600 Subang Jaya, , Putrajaya

Въпроси