Keystone logo
© Yalın Kaya
International Business University

International Business University

International Business University

Характеристики на кампуса

Разположен в центъра на Торонто, IBU предоставя лесен достъп до цялото вълнение и активност, които идват с живота в сърцето на главния мегаполис на Канада.

Ние не предлагаме жилищно настаняване в кампуса. Въпреки това, няколко ресурса са на разположение на студентите да търсят опции извън кампуса, включително двете студентски резиденции.

Нашето пространство в кампуса е проектирано така, че да включва големи общи части, подходящи за групови дискусии. Извънкласните дейности в кампуса ще включват семинари, конференции и работни срещи, включващи преподаватели и партньори от местен и международен бизнес, както и организации с нестопанска цел и обществения сектор. Тези дейности ще бъдат допълнени от конференции, събиращи заедно учени, бизнесмени и експерти по публична политика, за да проучат ключовите предизвикателства и нововъзникващите приоритети в бизнеса днес.

Животът в кампуса зависи от вас – включете се!

 • Възползвайте се от студентския салон, за да се срещнете със съучениците си.
 • Да участвате доброволно в университетска комисия и да оказвате пряко влияние върху управлението на IBU и живота на бъдещите студенти.
 • Създайте студентска група за студенти, които имат общи интереси, и поискайте признаване на групата чрез услугите за записване.
 • Участвайте в – или доброволно – за дейности за ориентиране.

Библиотека

Библиотеката на IBU е дигитална. Свържете се с вашия съветник, ако имате нужда от помощ за достъп до библиотеката.

Достъпност

Academic Accommodation подкрепя студенти с диагностицирани увреждания чрез разработване на планове за академично настаняване, които студентът може да сподели с преподавателите и персонала. Те могат да включват например разпределяне на по-дълги времена за тестове или заявки за бележка. Материалите на курса следват стандартите на AODA и са разработени и достъпни в цифров вид в системата за управление на обучението за по-лесно използване с инструменти за достъпност.

Нашият кампус е проектиран да побере хора с физически предизвикателства, като достъп за инвалидна количка.

IBU се ангажира да гарантира, че ще бъдете третирани справедливо и справедливо. IBU се ангажира да осигури достъпни учебни пространства и учебни материали, както и необходимото настаняване, за да ви позволи достъп до подкрепата, от която се нуждаете, за да успеете.

IBU поддържа и потвърждава Кодекса за правата на човека на Онтарио и Закона за достъпност за жителите на Онтарио с увреждания (AODA).

Свържете се с AccessAbility Services, ако смятате, че имате нужда от настаняване, за да успеете в обучението си.

  Приемане

  English Language Requirements

  Удостоверете владеенето на английски език с Duolingo English Test! DET е удобен, бърз и достъпен онлайн тест по английски език, приет от над 4000 университета (като този) по целия свят.

  Местоположения

  • Toronto

   Bloor Street West,80, M5S 2V1, Toronto

   Въпроси