Keystone logo
ISART Digital

ISART Digital

ISART Digital

Представление

Пионер във висшето образование през последните 21 години в творческите и техническите индустрии на видеоигрите, ISART Digital е международно училище, базирано в Париж, Ница и Монреал; и в партньорство с Токийския технологичен университет.

Класиран номер 2 в света (източник: GAMEducation), ISART Digital предлага степени в 3 различни вселени: Creative School, Game Business School и Science & Tech School.

Game Business School представя нов образователен модел, където бъдещите професионалисти в игровата индустрия учат за глобалните бизнес понятия (маркетинг, публикуване, управление, технологии), уникални за индустрията на видеоигрите. Тази индустрия е на върха на създаването на цифрови изображения, AI и технологиите за данни, които са в основата на области, включително финанси, здравеопазване, мода, образование, автомобили и аеронавтика.

Нашият BBA Game & Creative Management ще ви научи на управление на творчески и дигитални проекти, което ще доведе до работни места като асоцииран бранд мениджър/маркетинг мениджър, младши мениджър продажби, младши мениджър бизнес развитие, младши творчески продуцент, творчески координатор, анализатор на данни, младши придобиване на потребители Мениджър, младши мениджър монетизация, младши мениджър проекти, асоцииран мениджър бизнес разузнаване.

Нашата магистърска стратегия за игра и творчество ще ви помогне да овладеете процесите в стратегическото управление на иновативен дигитален проект, водещ до работни места като мениджър на проекти за данни, мениджър придобиване на потребители, оперативен мениджър, собственик на продукти, собственик на бизнес, бранд мениджър, продуктов мениджър (вкл. Операции на живо), ръководител на проекти, линеен продуцент, творчески мениджър.

Характеристики на кампуса

Нашето училище се намира в южната част на Франция, в живописния град Ница. Той осигурява уникална и жизнена среда за живот и обучение, като предлага на студентите голямо разнообразие от спортни и културни дейности, в партньорство с Université Côte d'Azur. Идеална обстановка да изострите професионалните си умения и да се насладите на спокойния начин на живот на Френската Ривиера!

  Класации

  Класиран номер 2 в света

  източник: GAMEducation

  Местоположения

  • Paris

   Paris, Франция

  • Nice

   Avenue Simone Veil, 63, 06200, Nice

  • Montreal

   Sainte-Catherine Ouest, 1440, H3G 1R8, Montreal

  Програми

   Институцията предлага още:

   Въпроси