ISB International School Of Business Dublin

ISB International School Of Business Dublin

ISB International School Of Business Dublin

Представление

Международната образование в момента е в норма, тъй като светът става все повече и повече в едно глобално село. Ние от ISB са страстни за предлагане на нашите международни студенти предизвикателна, смислен и съответния образователен опит в Дъблин, Като ISB е държавно призната институция можете да сте сигурни на отлични академични стандарти.

Нашите програми са предназначени да ви даде знания, умения и компетенции, които ще повишат професионалната си кариера. Ние се стремим да предоставят контекста и материали, които ще ви помогнат да се развие като личност в мултикултурна среда.

Ученици от САЩ и Европа се събират всеки семестър в ISB да споделят този опит. Нашите съоръжения центъра ще гарантират, че сте в центъра на оживен и космополитен град. Нашият опитен и висококвалифициран екип от служители и преподаватели са нетърпеливи да се гарантира, че времето си в Ирландия ще бъде едновременно възнаграждаване и предизвикателна.

ISB Дъблин е частен бизнес училище, която е специализирана в семестър в чужбина програми за чуждестранни студенти. Ние сме акредитирани от качеството и квалификации Ирландия (QQI - бивш HETAC). В момента са създадени през 2009 г. и в момента има около 135 студенти на семестър. Ние имаме непълно работно време преподаватели от 17 преподаватели. Ние работим в тясно сътрудничество с нашите партньорски институции в Франция, Германия, ИСПАНИЯ, Русия, Дания, Австрия, Португалия и Латвия.

Ние сме също така в центъра на Дъблин за CEA (културни преживявания в чужбина), американски обучение в чужбина организация, базирана във Финикс, Аризона. Нашите американски програми са акредитирани от Университета в Ню Хейвън, Кънектикът. Ние сме също така е член на EAIE (Европейска асоциация на институтите образование), Businet (мрежа от международни бизнес училища) и Форума на образованието (US обучение в чужбина организация, базирана).

Местоположения

Местоположения
  • Dublin

    International School of Business, Wicklow House, 84-88 South Great Georges Street, , Dublin

    • facebook
    • twitter
    • youtube
    • instagram

Програми

    Институцията предлага още:

    Въпроси