Keystone logo
ITM Paris

ITM Paris

ITM Paris

Представление

Повече от 30 години ITM Paris е еталонната школа за грим за професионалисти в областта на киното, аудиовизуалните продукти, модата, развлеченията, рекламата и красотата.

Преподаването е мултидисциплинарно. Той интегрира области, свързани с грима, като фризьорство, стилизиране, прически за коса и др. Това позволява на учениците да разберат професиите, с които ще трябва да си сътрудничат, да разберат ограниченията и изискванията и да разгледат в собствената си работа.

Преподаването на английски език, особено речника на грим индустрията, улеснява интеграцията на учениците в мултикултурни екипи по време на международни филмови продукции или модни ревюта.

Семинарите за четене и анализ на скриптове позволяват на учениците да развият способността си да предвиждат и да се подготвят за снимка.

Нашата цел е да предадем нашия ценен грим опит. Ето защо специализирани уроци по грим се дават от оратори, чиято основна дейност е да упражняват професия на професионален гримьор.

Повече от тридесет професионални лектори се намесват всяка година. Заедно с техниките, те помагат на хората да откриват и практикуват, те свидетелстват за качествата, необходими за добрата работа на тази работа.

Множеството гледни точки и методи гарантират придобиването на голяма адаптивност на учениците към разнообразието на производствените екипи. Те са и са последните новини в професията. Екипът на ITM Paris редовно е в крак с иновациите, особено технологичните, които засягат сектора на професионалния грим и съответно адаптират преподаването си.

Местоположения

  • Paris

    9, rue des Arènes 75005 Paris, 75005, Paris

    Въпроси