Keystone logo
© IUC Bad Vöslau
IUC - International University College Bad Vöslau

IUC - International University College Bad Vöslau

IUC - International University College Bad Vöslau

Представление

IUC се намира близо до Виена, столицата на Австрия, и е проектирал учебните си програми предимно за международни студенти. Компанията и езикът на преподаване е 100% английски. Фокусните области на учебните програми са в областта на човешките ресурси, хотелиерството и управлението. Кампусът се намира в работещ семинар и дори в хотел, където студентите могат да очакват идеалната обслужваща инфраструктура и страхотно гостоприемство.

В момента IUC University College е в процес на първоначална институционална акредитация. Планираното начало на обучението е октомври 2024 г. Всички решения за прием подлежат на положителна акредитация.*

Защо да избера нас?

Ако решите да учите във ВУМК, можете да очаквате висококачествено и модерно образование с най-висок фактор на обслужване; надграждайки опита на двама известни доставчици на образование! В IUC се фокусираме върху емоционалната интелигентност и социалните комуникационни умения, тъй като те стават все по-важни за новата работна среда.

Ако търсите актуална и иновативна учебна програма в една наистина международна учебна среда, IUC със сигурност е правилният избор!

IUC е нов частен университетски колеж, създаден предимно от две реномирани европейски образователни институции:

 • ITM College, Австрия – образование по мениджмънт в хотелиерството и туризма от 1986 г
 • Wittenborg University of Applied Sciences, Холандия – Множество акредитирани бизнес училища от 1987 г.

Сътрудничеството между тези две институции позволява на IUC да черпи от голям опит във всички предметни области, както и в наставничеството на студенти и като цяло да управлява такъв институт, осигурявайки безпроблемно и приятно обучение за всички бъдещи студенти.

IUC означава международен и частен университетски колеж, който набляга на новата работна среда и емоционалната интелигентност. Студентите и преподавателите в IUC влизат в мултикултурна среда, където многообразието, етичните принципи и уважителното взаимодействие между всички студенти, преподаватели и членове на университета формират основата за успешно преподаване и научни изследвания.

Нашата мисия е да предоставим на студентите и персонала отлични постижения в преподаването, научните изследвания и кампуса, за да създадем идеален кампус на университетски колеж.

Форматът на смесеното обучение, в който са структурирани всички програми на IUC, позволява на всеки да учи заедно с други лични или професионални ангажименти. Организационният формат е проектиран да бъде съвместим с професионалния живот, позволявайки на студентите да работят непрекъснато по време на обучението си.

Кампусът в действащ хотел за семинари и събития в Bad Vöslau (регион на Виена) позволява на студентите да учат, учат и често живеят в професионална среда с отлични съоръжения за обслужване. Това местоположение съчетава предимствата на добре развита, безопасна и благоприятна за климата учебна среда, както и отлични връзки с Виена и други големи градове в Австрия с обществен транспорт или кола.

* Статус на акредитация и правна информация

IUC - Международен частен университетски колеж Bad Vöslau в момента е в процес на първоначална институционална акредитация от AQ Austria (Австрийски орган за акредитация) и е в статут на проект.
За проекта отговаря следната развойна компания:
Privathochschule Bad Vöslau Entwicklungs GmbH,
Johann Strauß Straße 2, 2540 Bad Vöslau, Австрия

Моля, посетете href="https://iuc-bv.at/accreditation-status-and-legal-information/ за допълнителна информация.

Характеристики на кампуса

В IUC имаме уникален кампус в истински хотел за семинари и събития. Тук учите в динамична, оживена и международна обстановка в кампус. В допълнение, студентите могат да очакват високо ниво на ориентация към обслужване и истинско гостоприемство.

Местоположение на квартала

Кампусът на IUC се намира в хотел College Garden, хотел за семинари и събития в град Бад Фьослау.

Местоположението в хотела предоставя на студентите модерни и съвременни зони за обучение и отдих, включително външни пространства. В допълнение към удобствата, хотелът предлага идеална инфраструктура за обслужване и хранене на студентите.

Като малък град Бад Фьослау се характеризира със своето тихо и зелено местоположение в оживен район, с отлични връзки с обществения транспорт до Виена и други големи градове. Студентите могат да се концентрират необезпокоявани върху обучението си, но могат бързо и лесно да участват в множество развлекателни дейности в региона или във Виена; най-добрият за живеене град в света!

Настаняване

ВУМК предлага на своите студенти гарантиран достъп до подходящо студентско настаняване!

Разполагаме с модерни и светли стаи в кампуса, които са напълно и удобно обзаведени. Предлаганите пакети включват не само обзавеждането, но и всички допълнителни разходи като електричество, отопление, Wi-Fi и т.н. По този начин студентите резервират безгрижен пакет за първото си настаняване по време на обучението си във IUC.

Освен това IUC предлага подкрепа при намиране на настаняване в близост до кампуса или във Виена. Това включва студентски общежития и апартаменти от партньорски фирми, както и собствени апартаменти.

Поради широката гама от места за настаняване в региона, можем да осигурим настаняване за всички студенти. Ние също така предоставяме на студентите потвърждения за настаняване за властите по пребиваване.

Студентски живот

Студентите могат да очакват безброй възможности за развлекателни дейности около кампуса или в близките градове Виена, Баден и Грац.

IUC не само ще подкрепя студентите в общуването, но и ще организира събития в студентската общност извън класната стая.

Една от целите на IUC е да осигури на студентите незабравимо време в университета и непрекъснато да разширява социалните си мрежи.

В допълнение към социалните дейности има многобройни възможности за спорт, изкуство и култура, отдих и уелнес. За всеки ученик има по нещо!

  Приемане

  Кандидатствайте в IUC

  Новопланираният IUC - Международен университетски колеж Bad Vöslau ви кани да се присъедините към неговите уникални бакалавърски и магистърски програми в областта на HRM и комуникацията, хотелиерството и бизнес управлението.

  Ако сте решили да учите във IUC, очакваме вашата кандидатура! Нашият екип за обучение е винаги на разположение, за да отговори на вашите въпроси и ще обработи вашата кандидатура.

  По време на процеса на приемане ще ви бъде назначено специално лице за контакт, което ще ви подкрепя стъпка по стъпка и ще гарантира плавен процес. Ако се изисква разрешение за пребиваване или виза за Австрия, ние ще предоставим 100% насоки.

  Процес на кандидатстване

  1. Кандидатстване: Студентът изпраща необходимите документи за кандидатстване по имейл
  2. Интервю: След оценката и проверката на изискванията за влизане, студентът ще бъде поканен на Zoom интервю
  3. Писмо с покана: След положителна оценка студентът ще получи споразумение за обучение и писмо с оферта
  4. Приемане на мястото за обучение: Трябва да платите таксата за регистрация, за да осигурите мястото си за обучение
  5. Потвърждения за обучение и виза: Ние ще ви изпратим всички съответни потвърждения за обучение и настаняване
  6. Насоки за виза: Ние 100% ще ви напътстваме през цялата визова процедура, ако е приложимо

  Местоположения

  • Bad Vöslau

   Johann Strauß Straße 2, Bad Vöslau, Austria, 2540, Bad Vöslau

  Въпроси