Indiana University Kokomo

Indiana University Kokomo

Indiana University Kokomo

Представление

Международните студенти могат да спечелят престижната IU степен - за около $ 18.000 на година

Indiana University Kokomo е много достъпен и предлага стипендии за чуждестранни студенти! Студенти могат да се класират за стипендии от $ 5,000 на година и докторанти могат да се класират за $ 4000 на година!

В Университета на Индиана Kokomo вие ще спечелите един от най-мощните степени в страната-тази, която идва с една по-една подкрепа и напътствия от вдъхновеното, осъществено, и специален факултет. Всяка година ние сме вдига летвата. Ние сме добавяне на специалности и програми, които работят, за да ръководят нашите студенти в най-перспективните професии и индустрии на бъдещето, като здравеопазване, гостоприемство, информатика, и медиите, за да назовем само няколко.

IU Kokomo има за всекиго по нещо! Ще спечелят степен IU в нашия кампус на около 4000 студенти, с малки размери класната стая на около 20-25 студенти! Вие ще получите подготовката, умения, и реалния свят опит, който е настроен за цял живот на успешно и има един тон от забавление в процеса.

Campus Life

Смях. Midnight Madness. Cosmic Bowling. филми извън вратата. Музика на живо. Практикуването на корейски в Корея. 1000-вода балон борба. Планиране щата исторически конференции за консервиране. Университетски театър. Комиците в кафенето. Jackrabbits игри с приятели. Аплодисменти на нашия собствен Indy 500 принцеса. Приключенски дух. Четене една велика книга на тревата. Часа в Joseph болница Св Клинична Simulation Центъра за състоянието на най-съвременните. Преподаване на следващото поколение на следващата вълна на умения. Real разговор с най-добрите си приятели. Водеща експерименти в науката Rocks Summer Camp. Сериозно Cougar Crazie Country. Пазар на фермера за най-добрите бисквитки наоколо. Student преподаване в Ирландия. Почти Naked Mile! Zip линия през кампус. Биология на работа на терен пътувания. Вътрешното спортове. Представяне на международни конференции. #myIUK

Събирането на света, за да Индиана

В Университета на Индиана Kokomo, можете да направите в чужбина проучване част от редовния си академична програма, независимо от основната ви. Международен пътуване, е една от най-ефективните преживявания може да имат, за да се разшири си културно съзнание, и да се подготвят за работа в нашия все по-глобално общество. Кампусът предлага голямо разнообразие на пътуване / учебни дестинации, включително Южна Корея, Гватемала, Германия, Холандия, Франция, Англия, Италия и Полша.

Спорт в IU Kokomo

Ние приемаме нашите спортни много сериозно в IU Kokomo-и ние сме горди да бъдем у дома, за да ни невероятни спортисти. Какво е по-впечатляващо, обаче, е, че те са печеливши в класната стая, също. Нашите спортисти справяне академици със същата всеотдайност те дават своите спортове.

През изминалата година ние чест на 18 KIAC Наука Атлети в IU Kokomo

7 Версити отбори Мъжки баскетбол, Cross Country, и Golf Дамски Баскетбол, Cross Country, волейбол, и Golf 21,500 квадратни фута на упражнение пространство

Фитнес центъра Коул похвали 21,500 квадратни фута на упражнение пространство плюс неограничени групови занимания, почти неограничен кардио оборудване, закрит писта, чисто нови съблекални, и първокласен тежести и фитнес уреди.

Наследство от Strength

11474

Броят на живот завършва в възпитаници мрежа IU Kokomo от 2014. Когато стане IU Kokomo Cougar сте част от възпитаници мрежа, която обхваща отрасли, професии, фонове, както и култури. IU минали през изключително горди с водещ, водеща, а наемането на техните собствени.

604 897 и расте

Броят на живот завършва в възпитаници мрежа IU. Завършва IU Kokomo ви дава вход на един от най-силните и най-големите живи завещания в света.

Подготовка за цял живот на успеха

Първата стъпка за кацане мечтаната работа - изявени в стаж.

Топ работодатели искат да видят доказан успех, желанието да работим усилено, и жажда за научаване на нови умения. IU Kokomo стажанти подпомагат хостинг компании със специални проекти и дават на работодателя възможност да се сдобият с нови идеи и информация от свеж набор от очи.

Това е вашият шанс да покаже колко ценна си ти, но също така и вашият шанс да научат това, което искате от работа чрез изпробване на културата, работния процес и цялостната личност на компанията.

Партньор с нас за да се случи.

The IU Kokomo Кариера и достъпност Center действа като личен треньор, треньор, и мажоретка, ръководен стажа си и търсене на работа. Те ви помогне да усъвършенстваме автобиографията си и да ви посъветва за всичко, от интервю умения и етикет за овладяване бизнес облекло и навигация преговори за заплати.

1069 - Броят на назначенията една по-една нашата кариера и достъпност Center имали с ученици през 2014 г. 164 стажанти, поставени през 2014. До 24% от 2013.

А Общността където ти е мястото

Местоположения

  • Kokomo

    2300 S. Washington Street, Kokomo, IN 46902-9003, , Kokomo

Въпроси