Jam Academy - International Academy of Modern Music Italy

Jam Academy - International Academy of Modern Music Italy

Jam Academy - International Academy of Modern Music Italy

Представление

Академията за музикално Jam Academy от Lucca Това е най-модерен център многофункционална в учението на съвременната модерна музика. от 2001 До този момент музикалното училище Jam Academy Тя се предлага в повече от 5000 студенти възможност да открият и да подобри своята музикална дарба. Обучението е разделено на курс на лечение база и Висше образование.

изпускания Академията Jam признати квалификации от Лондон Изпълнители изпитна комисия и акредитиран от BTEC Pearson (Английски институция за академични и професионални квалификации), Университет за Бедфордшир, Trinity College (Изпити Board - Британски сертифициращ орган). от 2012 Jam Academy си партнира с MAD в името на Валерио Силвестро и Лоредана Lubrano го включително и на техния настройка методологии на преподаване MAD - Музика Aptitude развитие, от 2015 Jam непрекъснато си сътрудничи с "Асоциация на европейските композитори Cluster Лука, който от 2009 г. насам, е произвела много класически и модерни музикални дейности в цяла Европа. Нашите студенти и преподаватели са постоянно ангажирани в различни проекти, организирани в нашата страна.

от ноември 2016 Jam академия е побратимен с консерватория Daejin университет - Сеул Корея. Споразумението предвижда обмен между ученици от двете музикални академии с цел насърчаване на образователен и културен обмен. Той предлага възможност да учат, работят и живеят в институцията побратимен.

от декември 2016 академията Jam академия, в подкрепа на всички "Асоциация музикална академия LuccaТой се присъедини към "Национален регистър на редуване училище Работа. "Друг малка стъпка към все по-често се намали несъответствието между света на образованието и музикалната индустрия. От март 2017 великия китарист международно признание, Чиро Манна, Става част от висшето образование бакалавър училище преподаватели курсове изкуства Jam академия. Чиро Манна се проведе на редовни интервали от индивидуални и групови уроци по предварителна заявка.

Местоположения

  • Lucca

    Via di Tiglio, 1369/d San Filippo https://www.facebook.com/scuolajam Lucca, 55100, Lucca

Въпроси