Keystone logo
© Carrianna Field
Javier Barroeta Alta Costura

Javier Barroeta Alta Costura

Javier Barroeta Alta Costura

Представление

Вашето училище за мода и висша мода в Билбао

Специализирайте се в света на модата, текстилния дизайн и Haute Couture.

121821_121804_JavierBarroetaenclase.jpg

Научете се да създавате свои собствени рокли и всичко, което искате да знаете за света на висшата мода с училището Javier Barroeta.

С повече от 40 години в света на Haute Couture Хавиер Бароета открива липса на практическо обучение при млади дизайнери и през 2015 г. отваря вратите на своята школа за висша мода, пионер в страната на баските.

За да придадат приемственост на своето наследство, страстно от модата и младите дизайнери от цял свят, те учат всеки курс на техните уникални техники под тяхното творческо ръководство, за да се специализират в света на Haute Couture с богато предложение за обучение.

121824_121802_Anthony-Molina-8web.jpg

Защо да тренираме в модната индустрия с училището Javier Barroeta?

 • Повече от 2,5% от БВП: сектор в непрекъснат растеж
 • Повече от 19 000 компании: стратегически сектор в Испания в модната индустрия
 • Стажове в най-престижните компании както в национален, така и в международен план
 • Международно признание за една от референциите на Haute Couture в Испания и професори, които са работили за основните модни марки

Училищни ценности

 • 100% практическо обучение
 • Моделиране на манекен Couture
 • Малки групи
 • Обучение по поръчка
 • Професионалисти от сектора за висша мода и дизайн
 • Научете историята и методологията на училището
 • 100% ръчно шиене, уникално обучение.

Нашите сътрудници

Споразумения с важни компании за извършване на стажове.

121819_collaboration.png

История на училището за висша мода

Хавиер Бароета е роден в Лемоа (Бискайя, Страна на баските), където ранното му призвание като кутюрьор го кара да бъде ученик на най-добрия в своето време, майстор на висшата мода Педро Родригес. Като част от екипа си в Мадрид, Хавиер Бароета научава за четири години, че е първият в Испания, който прави паради по писти с манекени. Много интересно кутюрие и съществено парче за разбиране на историята на испанската мода. Днес Хавиер е продължител на наследството, което е направил свой, развивайки собствена техника, усъвършенствана и обогатена с опита си като майстор на кутюр през тези 40 години.

През 1989 г. основава това, което сега е неговата къща за висша мода в Билбао. Именно в неговата работилница той прави, представя колекциите си и поглезва клиентите си. С годините тя разширява своята Вселена със създаването на сватбени рокли, рокли на кръстници и рокли за гости, проектирани изключително една по една. От своя страна той създава своя собствена линия на пре-а-портер, полу-кутюр и висока кожарска работа "старателна и емоционална работа, където работя с чувства", обяснява Хавиер. Изискани колекции за специални жени.

Хавиер Бароета открива липса на практическо обучение при млади дизайнери и през 2015 г. отваря вратите на своята школа за висша мода, пионер в страната на баските. За да придадат приемственост на своето наследство, страстно от модата и младите дизайнери от цял свят, те учат всеки курс на техните уникални техники под тяхното творческо ръководство, за да се специализират в света на Haute Couture с богато предложение за обучение.

121825_121810_JavierBarroetamodelaje2.jpg

философия

Това училище се основава на занаятчийска работа, в която ръчната работа и новите технологии се събират, за да обучават бъдещи модни дизайнери.

Философията на училището „Хавиер Бароета Билбао“ е да предава всички знания, придобити през кариерата си, така че младите дизайнери да владеят търговията, за да могат да ръководят или да бъдат част от големи екипи или работилници

Официалната дума идва от термина търговия, Хавиер Бароета твърдо вярва, че търговията на Haute Couture трябва да се предава, така че качеството и дизайнът да са отличителна черта на бъдещите модни дизайнери.

121822_121805_JavierBarroetadisenoycreatividad.jpg

методология

Училището за мода и Haute Couture Javier Barroeta предлага семинар, в който шиенето и моделирането на манекени са от съществено значение.

Знаейки, че е необходимо художествено и дизайнерско обучение, за да се обучи и бъдещото творчество, Школата за Haute Couture Javier Barroeta Bilbao се основава на 3 стълба:

 • Моделиране на манекена
 • Ръчно изработено шиене
 • Креативност и дизайн

Всички предмети се допълват и се присъединяват помежду си, така че студентът да има непрекъснато обучение и динамика, добавяща всеки раздел.

цели

Училището за Haute Couture Javier Barroeta Bilbao Haute Couture е създадено с цел да предложи 100% практическо обучение, където студентите научават техниките, необходими за изпълнение на различни дисциплини в света на модата.

121827_121801_JavierBarroeta.jpg

Местоположения

 • Bilbao

  Concha Jeneralaren Kalea, 6, Bilbao, Spain, 48008, Bilbao

  Програми

   Институцията предлага още:

   Въпроси