Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Kansas State University Polytechnic Campus

Kansas State University Polytechnic Campus

Kansas State University Polytechnic Campus

Представление

Опитайте с Wildcat Way

В Политехническия университет на Канзас Университета, ние превръщаме вярата в действие. Когато копаете по-дълбоко от теорията и ученето в клас, вие създавате способни, мислещи напред лидери, готови да решат глобалните проблеми. Ще научите чрез това, независимо дали чрез практически проекти, изследвания, стажове или състезания.

Членовете на факултета са повече от дипломите си на стената; те са експерти в тази област и те са страстни в превръщането на своето ноу-хау в следващото поколение изпълнители. Държавната полиция в Канзас предлага образование, но по-скоро опит. В Канзас-членка на политехниката не само вярваме в това, да направим света по-добро място чрез авиацията, инженерството, технологиите и услугите - всъщност го правим.

110082_Facilities_StudentLifeCenter.jpg

Нашето преминаване към политехнически университет укрепва обещанието ни да осигурим малка атмосфера в кампуса с професионална учебна среда, изградена върху теория, авангардни изследвания и индустриално приложение. Като студент ще донесете понятия и теории на живот, като комбинирате активно обучение в класната стая и работа, основана на проекти. Канзас държавна политехника осигурява малка атмосфера в кампуса с професионална учебна среда, изградена върху теорията, научните изследвания и приложението на индустрията в класната стая.

110081_Undergrad_General6.jpg

Семейни ценности

K-Staters се смятат за семейство и тази вяра блести с разнообразни приноси като нашите членове. Изследователите измислят решения на проблеми, които биха могли да спестят живот наполовина по целия свят, а студентите се събират заедно в събота сутрин за обществени услуги. Хиляди почитатели на Wildcat пакетират нашите стадиони, които крещят в унисон, и нашето ръководство ни води по начини, които отговарят на задълженията на университета за земни помощи.

Всъщност тези задължения биха могли да се разглеждат като нашите семейни ценности и многото начини, по които ги постигаме, са начинът на дива котка. Каним ви да се присъедините към ездата, защото винаги има място за още едно място в семейството К-държава.

Кои сме ние и какво предлагаме:

Държавният университет в Канзас е научноизследователска институция, основана през 1863 г., класирана сред първите 75 държавни университета в Съединените щати, К-членка е на път да стане Топ 50 публични научноизследователски университет до 2025 г.!

Студентите могат да избират от 15 програми за висше образование и професионален магистър по технологии, което прави университета еднообразна общност от традиционни и нетрадиционни студенти. Канзас държавна политехника е горд да бъде един от четирите кампуса в системата на Канзас държавен университет.

110083_Facilities_CollegeCenter.jpg

Местоположения

  • Salina

    Salina, Съединени Американски Щати

    Въпроси