Karelia University Of Applied Sciences

Karelia University Of Applied Sciences

Karelia University Of Applied Sciences

Представление

Добре дошли в Karelia University Of Applied Sciences на Karelia University Of Applied Sciences

Пътят към голямото бъдеще е постлан с умения и опит. Karelia University Of Applied Sciences (Karelia UAS) се гордее, че е част от това развитие чрез обучение на квалифицирани професионалисти. Karelia UAS е мултидисциплинарна, широко свързана, международна и иновативна организация, предлагаща образование, водещо до бакалавърска и магистърска степен. Karelia UAS работи в седем учебни области, предлагащи 22 програми, от които пет са магистърски обучения. Областите на обучение са здравеопазване и социални изследвания, бизнес, инженерство, горско стопанство, медии и хотелиерство. Karelia UAS работи в два кампуса в непосредствена близост до центъра на град Йоенсуу в най-източната Финландия.

Karelia UAS е важен и добре признат оператор в образованието и играе ключова роля в регионалното развитие и научните изследвания, развитието и иновациите (RDI). Karelia UAS работи активно в различни национални и международни мрежи. Международните партньорски мрежи включват много азиатски, африкански, европейски и северно- и южноамерикански държави. Китай е една от ключовите страни партньори, където образователното сътрудничество се развива активно и системно в сътрудничество с партньорите.

Ние предлагаме отлични условия за международно ориентирани студенти, които се стремят заедно с нас да бъдат експертите на бъдещето. В Karelia University Of Applied Sciences в Karelia University Of Applied Sciences всички студенти работят в тясно сътрудничество с местни компании и с други образователни институции по вълнуващи проекти за научни изследвания и развитие. Всеки студент изгражда солидна основа в своята област през цялото си обучение. Учебната програма е персонализирана според собствените предпочитания и нужди на всеки ученик и се допълва чрез тесен контакт с бъдещи работодатели. Диплома от Karelia University Of Applied Sciences ще даде професионалните умения, необходими за бъдещо възнаграждение.

Karelia University Of Applied Sciences","author_url":"","source":""}" />

141923_141849_karelia-image-students.jpg

Нашият светъл свят

 • Ученици: 3867
 • Персонал: 303
 • Присъдени степени: 742
 • Степен на удовлетвореност на учениците: 81%

Международните студенти на нашия светъл свят

 • Студенти с международна степен:
 • Студенти на обмен / година: 150 изходящи, 120 входящи

Кампуси на Карелия UAS

Кампусите на Университета за приложни науки в Карелия работят на две места в Йоенсуу. Кампусите са многополеви среди за учене и развитие, които дават възможност за обучение в границите на различни степени програми.

В университета Wärtsilä международен бизнес, бизнес икономика, туризъм, горско стопанство и инженерство студентите работят за своето професионално бъдеще. В кампуса Tikkarinne студентите по медицински сестри, физиотерапия, социални услуги, социални и здравни грижи изграждат кариерата си. Tikkarinne се намира в близост до градската болница в Niinivaara.

Кампусите са близо един до друг и лесно се стига с пеша или с велосипед. В нашите кампуси ще се насладите на спокойна и топла учебна среда и ще бъдете част от нашата подкрепяща общност. Можете лесно да стигнете до нашите кампуси от всички части на града с велосипед и автобус.

Нашите кампуси са модерни; безжичният достъп до интернет, както и груповата работа и изчислителните съоръжения ви позволяват да учите ефективно. Нашите съоръжения в кампуса предлагат разнообразни места за независими изследвания. Освен това безопасността на нашите ученици е наш приоритет: Системата за сигурност работи денонощно и е достатъчно гъвкава, за да позволи на студентите да работят в помещенията на кампуса най-късно до 21:00 вечерта.

Библиотеката се намира в кампуса на Тикарине с компютърна лаборатория, тиха занималня, учебни бюра и групови работни зали. Колекциите на библиотеката се състоят от книги, дисертации, вестници и списания, както печатни, така и електронни. Нашите библиотекари подпомагат учениците при търсене и заем.

Ресторантите в Campus ви осигуряват топла и достъпна закуска, обяд и леки закуски на ниски студентски цени.

Студентското здравеопазване винаги е на разположение за основните здравни проблеми със съвременни съоръжения и безгрижни грижи от нашите медицински сестри.

Ще получите разрешение за паркиране в първия ден от обучението от пазителя на кампуса.

Местоположения

Местоположения
 • Joensuu

  Wärtsilä Campus, Karjalankatu 3, 80200, Joensuu

  • Joensuu

   Tikkarinne 9, 80200, Joensuu

   Въпроси