Keystone logo
Kaunas University of Technology Бакалавър по мехатроника
Kaunas University of Technology

Бакалавър по мехатроника

Kaunas, Литва

4 Years

Английски език

Редовно обучение

Request application deadline

Sep 2024

EUR 3727 / per year *

На територията на колежа

* Частични освобождавания от такси за обучение (до 50%) са на разположение за всички студенти, в зависимост от избраната от тях учебна програма и оценката им за прием. За повече информация, моля, свържете се с университета.

Представление

Бакалавър по мехатроника в KTU предлага комбинация от умения и знания по механика, електроника, компютърни науки и програмиране. Казват, че професионалистите в тази област са много гъвкави; те допринасят значително за продължаващата 4 -та индустриална революция, намалявайки необходимостта от човешки ръчен труд, който се заменя с роботизирани и автоматизирани устройства.

Защо @KTU?

Мехатрониката съчетава много технологични области; следователно учебната програма на KTU е проектирана по такъв начин, че не само се фокусира върху механичните и електронните части на механизмите, но включва и умения за управление на софтуер.

Завършилите бакалавърската програма по мехатроника имат изключително широки възможности за кариера на световния пазар: те работят в такива високотехнологични сектори като космическата, биомедицината, проектират и произвеждат оборудване за автоматизация на транспорта и производството.

След завършване на тази учебна програма ще имате познания по механика, инженерно управление и информационни технологии , ще можете да използвате тези знания и умения за разработване и внедряване на сложни технически системи. Кой би могъл да бъде по -ценен от професионалист, притежаващ такива интердисциплинарни знания?

  • KTU е пионер в изследванията на мехатрониката в Литва и има дългогодишен опит в тази област

  • Отворен достъп до широка гама от най-съвременни образователни и изследователски съоръжения

  • Практически опит в мехатрониката и роботиката

Приемане

Учебен план

Стипендии и финансиране

За училището

Въпроси