Kean University

Kean University

Kean University

Представление

Кийн университет е акредитиран държавен университет в Ню Джърси и е дом на Nathan Weiss Graduate College. Университетът се намира само на няколко километра от New York City. Кийн е митрополит, цялостен, интерактивна университет, който осигурява световна класа образование на своите около 2500 студенти. Това е един корпус, посветена на преследването на високи постижения в областта на висшето образование. Университетът поддържа обучаемите учебна среда, която подхранва развитието на цялата студент за възнаграждаване на кариера, учене през целия живот и пълноценен живот в едно глобално общество. Той поддържа ангажимент за високи постижения и равнопоставеност на записване, обучение и администрация. &nbsp В днешния "и все по-сложни, разнообразни и технологичен свят, професионалисти и студенти, така се стремят да подобрят уменията си, да започнете нова и възнаграждаване кариера, или просто да премина в настоящия си организация.Други се опитват да се предпазят от един труден икономика, гарантира тяхната сигурност на работното място, или гарантирана сигурността на бъдеще за техните семейства. Но един постоянен остава-силата на образование от световна величина. &nbsp The Graduate College предлага метене гама от изтъкнати, всеобхватни, възпитаник на ниво програми, включително за докторски степени, дипломи, магистър 'S степени, сертификати, и без специалности. Огромната широчината на тези опции: раждали образование, nusiness, публичната администрация, естествено, приложни и здравни науки, хуманитарни науки, социални науки и изкуствата. &nbsp Тук степен не е спечелил на хартия. Това се постига чрез ръцете на обучение, подготовка на студентите с реалния свят опит, необходими, за да започне кариерата си в деня, когато завърша. Казано по-просто, Кийн студенти учат чрез правене.&nbsp&nbsp За повече информация, посетете grad.kean.edu или ни се обадете на (908) 737-4723.

English Language Requirements

Удостоверете владеенето на английски език с Duolingo English Test! DET е удобен, бърз и достъпен онлайн тест по английски език, приет от над 4000 университета (като този) по целия свят.

Изисквания за прием по програмата

Демонстрирайте своя ангажимент и готовност да успеете в бизнес училището, като вземете изпита GMAT – най-широко използваният изпит за прием, който измерва вашите умения за критично мислене и разсъждение.

Изтеглете мини теста GMAT, за да получите представа за въпросите, които ще намерите в изпита.

Местоположения

  • New York

    Kean University Nathan Weiss Graduate College Office of Graduate Admissions 1000 Morris Avenue Union, NJ, 07083

    Въпроси