Kean University College of Education

Kean University College of Education

Kean University College of Education

Представление

Основан през 1855 г., Университетът Кийн е първата публична институция след средно образование в Ню Джърси. С богата история на върхови постижения и иновации във висшето образование, Кийн е световен клас, жив и разнообразен университет, предлагащ повече от 50 бакалавърски специалности и повече от 60 възможности за следдипломно обучение, включително шест докторски програми в различни дисциплини.

От своите корени като учителски колеж, Университета Кийн в Юнион, Ню Джърси се превърна в всеобхватна, глобална институция за висше образование, обслужваща разнообразен набор от повече от 16 000 студенти и студенти. Мисията на Кийн е да осигури достъпно, достъпно образование от световна класа, което подготвя учениците да мислят и реагират критично и творчески в един бързо променящ се свят.

Университетът продължава своето наследство като водещ производител на учители в Ню Джърси и е нарастващ образователен център в областта на бизнеса, здравеопазването и технологиите. Неговите шест бакалавърски колежа - Колежът по бизнес и публично управление; колеж по образование; колежът по свободни изкуства; колежът по природни, приложни и здравни науки; Колеж „Майкъл Грейвс“; и Ню Джърси Център за наука, технологии и математика - предлагат повече от 50 бакалавърски степени по пълен набор от академични предмети. Nathan Weiss Graduate College предлага шест програми за докторска степен и повече от 60 възможности за следдипломно обучение, водещи до магистърски степени, професионални дипломи или сертификати.

Местоположения

Местоположения
  • Jersey City

    1000 Morris Avenue Union, New Jersey 07083, , Jersey City

    Въпроси