Kean University - Michael Graves College, Architecture and Design

Kean University - Michael Graves College, Architecture and Design

Kean University - Michael Graves College, Architecture and Design

Представление

Майкъл Грейвс Колидж е посветен на представянето на дизайна и архитектурата на по-широка публика. Състои се от две училища, училището за дизайн на Робърт Буш и училището за обществена архитектура.

Колежът „Майкъл Грейвс“ в университета „Кийн“ носи името и одобрението на човек, който е един от водещите архитекти и дизайнери в света - Майкъл Грейвс. Грейвс е признат за разширяване на ролята на архитекта и дизайнера в обществото и повишаване на обществения интерес към добрия дизайн като съществен за качеството на ежедневието. Горди сме, че продължаваме неговото голямо наследство.

Дейвид Моуни, FAIA, преди това е работил като декан на Колежа по дизайн в университета в Кентъки и е преподавал в Института за архитектура и градоустройство в Ню Йорк, Висшето училище по дизайн в Харвард и Института по архитектура в Южна Калифорния в Лос Анжелис. Практикуващ архитект, той е получил образование в Харвардския университет и Архитектурното училище в Принстън. Дейвид служи както в Съвета на директорите на фондация "Франк Лойд Райт", така и в Управителния съвет на училището по архитектура "Франк Лойд Райт".

Роуз Гоннела е асоцииран декан на колежа Майкъл Грейвс в университета Кийн и университета Уенжоу-Киан в Китай. Роуз преподава графичен дизайн повече от 25 години, включително курсове по теория на дизайна, материали и техники, както и ръководене на учебната програма за уеб дизайн на Kean в нейното начало. Като съавтор, Роуз е допринесла за изследване и писане на няколко книги и е написала множество статии в списания и вестници за творчеството, изкуството, архитектурата и дизайна.

Местоположения

  • Union

    Morris Avenue,1000, 07083, Union

    Въпроси