Kent State University - College of Aeronautics and Engineering

Kent State University - College of Aeronautics and Engineering

Kent State University - College of Aeronautics and Engineering

Представление

ЗА КОЛЕЖА НА АЕРОНАТИКА И ИНЖЕНЕРИНГ

Колежът по аеронавтика и инженерство (CAE) е един от единадесетте колежа на държавния университет в Кент, с приблизително 1000 студенти и почти двуцифрен ръст през последните години. Като един от най-бързо развиващите се колежи, университетът е подкрепил силно да разшири програмите си. Kent State изгради нова сграда от 55 000 квадратни метра за колеж. Сградата за аеронавтика и технологии (ATB) се намира на 1400 Леон Еспланада.

85387_pexels-photo-668137.jpeg

История на колежа

Технологичните програми в Кент стартираха още през 1913 г., когато пространството бе разпределено в кампуса за "ръчно обучение" като неразделна част за подготовката на учителите в Kent State Normal School. През 1995 г. независимата технологична школа е създадена като интегрирана академична единица в кампуса. Независимата технологична гимназия се състои от три академични звена, а именно: отделение по аеронавтика, департамент на приложния бизнес и технологии и отдела по приложна наука и технологии. През 2006 г. Технологичното училище постигна статут на колеж и стана Технически колеж. През 2011 г. всички технологични програми, свързани с регионалните кампуси, бяха отделени от кампуса на Кент и станаха част от новосъздадения Регионален колеж. През юли 2012 г. името на Технологичния колеж беше променено на Колежа по приложно инженерство, устойчиво развитие и технологии, за да отрази променящата се мисия на колежа към разработването на нови приложни инженерни програми и програми за устойчиво развитие. През юли 2017 г. е избрано името Колеж по аеронавтика и инженерство.

85374_pexels-photo-1438072.jpeg

Мисия

Да приемете уникална синергия на аеронавтиката, инженерството и технологиите, като положително променяте траекторията на регионалната, националната и световната общност чрез: Осигуряване на динамичен образователен опит, който насърчава експерименталното обучение; Развиване на иновативни изследвания, които превръщат идеите в реалност; и създаване на професионалисти, насочени към бъдещето, насочени към преодоляване на ограниченията и подобряване на живота.

English Language Requirements

Удостоверете владеенето на английски език с Duolingo English Test! DET е удобен, бърз и достъпен онлайн тест по английски език, приет от над 4000 университета (като този) по целия свят.

Местоположения

Местоположения
 • Kent

  Aeronautics and Technology Building (ATB), 1400 Lefton Esplanade, 44242, Kent

  • facebook
  • twitter
  • instagram
  • linkedin

Въпроси