Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Kent State University - College of the Arts

Kent State University - College of the Arts

Kent State University - College of the Arts

Представление

Колежът по изкуствата е оживена арена на обучение и професионална практика, обхващаща визуалните, изпълнителските и дизайнерските изкуства. Нашите концертни зали, театри и галерии допринасят творческото сътрудничество на студенти и преподаватели в основната част от културния живот на кампуса. В нашите съоръжения интегрираният учебен опит и научните изследвания съчетават професионална практика и академично разследване. Стажовете и други преживявания извън кампуса подобряват навлизането в кариерата.

Тези разнообразни учебни ресурси, водени от динамични учители и учени, обслужват около 2600 студентски специалности в нашите четири училища по изкуства, моден дизайн и мерчандайзинг, музика и театър и танци. Опциите за девет степени предлагат повече от 50 индивидуални програмни концентрации в бакалавриата чрез докторски нива. Всички студенти в университета се обслужват чрез курсове, които отговарят на изискванията на основните курсове на Кент, различни непълнолетни в други програми, както и избираемите интереси на хората. Годишно над 100 000 души посещават концерти, пиеси и изложби на колежа.

Културното многообразие на нашите студенти и преподаватели, професионалното сътрудничество, поддържано от нашите училища, и оживяващата среда на всеобхватен университет за преподаване и изследване ви канят да се присъедините към нашите повече от 15 000 възпитаници, избрали Колежа по изкуствата. Очакваме с нетърпение да ви ангажираме с това динамично изживяване.

John R. Crawford-Spinelli, Ed.D. Дийн

СТРАТЕГИЧНА ПЪТНА КАРТА 2019-2024

1. Подобряване на кариерната подготовка за студенти (Приоритет на университета 1 - Студенти на първо място)

2. Иновация на учебната програма (Приоритет на университета 1 - Студенти на първо място и Приоритет 2 - Отличителна държава в Кент)

3. Подобряване на учебната среда на колежа по изкуства въз основа на обратна връзка от проучването на климата (университетски приоритет 5 - Организационно управление)

4. Увеличете студентските стипендии (университетски приоритет 1 - Студенти на първо място)

5. Фокусирайте маркетинговите усилия за набиране на студенти и студенти (Приоритет на университета 2 - Отличителна държава в Кент и приоритет

4 - Регионално въздействие)

6. Участвайте в по-фокусирана ангажираност на общността (Университетски приоритет 4 - Регионално въздействие)

7. Повишаване на националното класиране и международно признание (университетски приоритет 3 - Глобална конкурентоспособност)

8. Увеличете профила на изследователска / творческа дейност и последователно го проследявайте (Университетски приоритет 2 - Отличителна държава в Кент и Приоритет 3 - Глобална конкурентоспособност)

9. Създаване на умишлени и стратегически финансирани от колежа интердисциплинарни назначения на преподаватели (университетски приоритет 2 - Отличителна държава в Кент и приоритет 3 - глобална конкурентоспособност)

10. Увеличете инициативите за ангажиране на възпитаници (университетски приоритет 4 - регионално въздействие и приоритет 5 - организационно управление)

Местоположения

 • Kent

  East Summit Street,800, 44240, Kent

  Програми

   Институцията предлага още:

   Въпроси