Keuka College

Keuka College

Keuka College

Представление

Keuka College е основан през 1890 г. и се намира на брега на езерото в Keuka Finger област Ню Йорк щат езера. Keuka College е частно на образователна, жилищна колеж, който предлага програми за бакалаври и магистър в университета и чрез нейното ускорено изследвания за възрастни с програма и международни програми в Китай и Виетнам.

Независимо от диплома или населено място, завършилите Keuka Кандидат похвалят значително, в реалния свят опит, който впечатлява работодатели и висши учебни заведения.

И това е така, защото ученето чрез опит от дълго време е в основата на опита на Keuka College. А броят на високо уважавани, национални източници славослови опит Keuka College, включително печатните медии (US News & World Report, The New York Times, Washington месечни), образователни фондации (Carnegie Foundation за напредък на преподаване), а дори и White House (Висше образование Общността Service президента Honor Roll).

В основата на ангажимента Keuka College за учене чрез опит е Невярно Период, а изисква стажантска програма за нашите дома колежа студенти бакалавърски. Всяка година те събере 140 часа в режим на практически опит, въвеждане в практиката, което са научили в класната стая. Студентите могат да изберат да следват международните Полеви Периоди с други партниращи университети на Колежа или на техните собствени.

Keuka College предлага 34 програми бакалавърска степен по своята колежа, много със специализирани концентрации; 27 непълнолетни лица; и самостоятелно проектирани специалности. Keuka College предлага специалности седем магистърски и предварително професионални програми в стоматологията, право, медицина, ветеринарна медицина, оптометрия, аптека, и физикална терапия.

Обслужване на Общността е била неделима част от опита на Keuka College, тъй като тя е създадена и днес, всички клубове 40-те на началната кампуса са необходими за провеждане на най-малко една услуга в общността за проекта всеки семестър. Keuka College предлага 17 intercollegiate спортове и разнообразни интрамурални спортове на своята кампус.

Чрез своите Ускорени изследвания за възрастни Program (ASAP), Колежът предлага програми Степен на завършеност бакалавърски в организационно управление, системи за наказателно правосъдие, социални дейности и медицински сестри, както и магистърска степен по мениджмънт, криминално администрация справедливост и медицински сестри в места из New York състояние. Колежът се простира и образователни възможности чрез интернет чрез своя Wertman Office на дистанционно обучение.

Keuka College е и основен образователен играч в Pacific Rim, с 2680 китайски студенти, преследващи градуса Keuka колежа в четирите партньорски университети, един от най-големите записвания на всеки колеж на САЩ, работещи в страната. Още 505 виетнамски студенти правят същото в два университета във Виетнам. Повече от 110 чуждестранни студенти се обучават в дома кампуса.

Нашите ценности

• Integrity. В Keuka College, държи етично и почтено означава да бъдеш честен, водене обещания, както и опазване на имуществото и интересите на другите. Нашата лична и професионална почтеност направлява действията на нашия колеж, подкрепя развитието на характера, уелнес и духовността на нашите ученици, и ни прави по-гражданско общество. Keuka College развива почтеност и етично поведение в своите студенти чрез учебната програма и от последователното моделиране на честен и откровен поведение от страна на преподаватели, служители администрация, както и възпитаници.

• Academic Excellence. В Keuka College, академични постижения е в центъра на образователната мисия на колежа, и високи очаквания са определени за студенти и преподаватели, така. Ние ценим интелектуална постижение и стипендия, наемат иновативни и ангажиране образователни практики за развитие на цялото лице, и да се подчертае отглеждането на умения за критично мислене и любовта на обучение. Академични постижения не е само функция на интелектуалните способности на учениците на Колежа, а по-скоро е силно зависима от качеството и строгост на учебния процес / обучение.

• Student центрираност. В Keuka College, ние предлагаме холистичен живот опит стимулиране на интелектуалната и личностното израстване на всеки ученик. Студенти, преподаватели, служители и възпитаници са ангажирани по начин, който свързва процеса на обучение към света извън колежа. Чрез академични програми, партньорства за сътрудничество и учене чрез опит преживявания, студенти Keuka Кандидат разширяват своите умения и перспективи на кариери, лична отговорност, уелнес и гражданска ангажираност.

• Разнообразие. В Keuka College, ние признаваме, уважение и празнуваме нашите различия. Нашата общност се състои от много идентичности, всяка от които осигурява ценен перспектива. Ние тласък на интегриращо среда, в която ние съзнателно работят за разбиране, зачитане и възприемането на многообразието. По този начин, ние се движи отвъд толерантност към разбирателство и взаимно уважение.

• Global Perspective. В Keuka College, като глобална перспектива означава да бъдеш отворен, когато се работи с хора от различни географски произход и културно наследство - учим от тях и те от нас. За да се подготвят учениците за света на 21-ви век, ние да им предоставят възможност да учат и да си взаимодействат с други култури, народи и перспективи. Експозиция Student случва по много начини - в класната стая чрез нашите вътрешни и международни академични програми и учебни планове, както и извън класната стая чрез множество възможности за взаимодействие с хора от различни среди и преживявания.

• Stewardship. В Keuka College, ние сме ангажирани с опазването и изграждането на нашето наследство за бъдещите поколения и да изграждане на чувство за отговорност и ангажираност към колегията. Active настойничество е етичен и институционална отговорност, че въплъщава внимателни, разумно използване и управление на ресурсите, включително и нашите хора, финансови холдинги, природните ресурси, както и капиталови активи. Колежът и нейните съставки имат морално и финансово наложително да използваме нашите много и разнообразни ресурси по начин, който ефективно, ефикасно и устойчиво.

• Гражданство. В Keuka College, ние вярваме, че гражданството включва аспекти на лидерството, услуги и социална отговорност. Всички членове на Keuka College общност се стремят да бъдат добри лидери и примерни граждани. Ефективните лидери и граждани проявяват общи черти на мъдрост, решителност, визия, емоционална интелигентност, съпричастност и социална отговорност. Ние активно моделира тези качества и ментор на тяхното развитие, като по този начин демонстрира и насърчаване образцово гражданство - на местно, национално и глобално.

English Language Requirements

Удостоверете владеенето на английски език с Duolingo English Test! DET е удобен, бърз и достъпен онлайн тест по английски език, приет от над 4000 университета (като този) по целия свят.

Местоположения

  • Keuka Park

    141 Central Avenue Keuka Park, New York 14478

Въпроси