King's College of the Netherlands

King's College of the Netherlands

King's College of the Netherlands

Представление

Кралският колеж на Холандия (KCN), както се подразбира от името, е малка образователна институция, насочена с цел да предостави християнска теология, както и съвременно бизнес образование чрез преподаване и научни изследвания. Стратегическото намерение на KCN е да образова и обучава своите студенти с дълбоки познания по християнско богословие. Нещо повече, той също така преподава съвременните бизнес теории и тяхното практическо приложение, които са уместни за решаването на огромните бизнес проблеми, както и за преодоляване на кипящите бизнес предизвикателства, с които бизнесът се сблъсква ежедневно.

Защо KCN?

Образованието под каквато и форма (формална или неформална) да се дава, е ключът към човешкото развитие. Следователно образованието е необходимост за цялостното развитие на хората. Библията изрично заявява в Осия 4: 6, че моят народ загива поради липса на знания. С други думи, без знания човешкото развитие е ограничено. В повечето случаи обаче мечтите на много хора, които желаят и се стремят да придобият знания за саморазвитие, не се осъществяват поради огромните финансови разходи, които носи формалното образование. За да помогне за облекчаване на огромните финансови проблеми, които се превръщат в албатрос за студентите при завършване на съответните им академични програми, KCN е избрал да предлага академични програми чрез дистанционно обучение, онлайн обучение и базирани в класната стая настройки. По този начин KCN използва както конвенционални, така и неконвенционални методи за предаване на знания главно с помощта и подкрепата на компютърните технологии.

KCN поддържа мнението, че комбинирането на тези различни методи за обучение на учениците гарантира и позволява гъвкавост и свежда до минимум натиска, с който много студенти се сблъскват в изпълнение на избрана област на обучение. Нещо повече, опитът показва, че много хора предпочитат да работят на пълен работен ден и да следват академични програми на непълно работно време и това е за предпочитане това, което означава KCN. Затова в KCN се ангажираме с образование в гъвкава и динамична среда. KCN привлича студенти от всички страни по света и народи от всички сфери на живота. Нашият персонал и преподаватели се обучават от някои от престижните семинарии и теологични колежи в САЩ. Освен качественото богословско образование, което членовете на факултета на KCN са придобили, значително мнозинство от тях са придобили практически опит като пастири и църковни лидери в своите деноминации.

Факултетът на катедрата по бизнес се състои от преподаватели с висококачествени степени, също така получени от някои от престижните университети в Европа и еднакво придобили няколко години преподавателски умения и опит от някои от тези университети.

Брук Кагъл / Unsplash

114542_photo-1543269865-cbf427effbad.jpg

Членство и принадлежност

KCN е член на Международната асоциация на християнските училища (ACSI) и Европейската мрежа за дистанционно и електронно обучение (EDEN), филиал на Световната евангелска семинария (WWES) Нова Скотия, Канада, а също и член на Британската академия за управление (BAM) .

Кралският колеж на Холандия (KCN), както се подразбира от името, е образователна институция, управлявана с цел да предостави християнска теология, както и съвременно бизнес образование чрез преподаване и научни изследвания. Стратегическото намерение на KCN е да образова и обучава своите студенти с дълбоки познания по християнско богословие. Нещо повече, той също така преподава съвременните бизнес теории и тяхното практическо приложение, които са уместни за решаването на огромните бизнес проблеми, както и за преодоляване на кипящите бизнес предизвикателства, с които бизнесът се сблъсква ежедневно.

Декларация за визия на KCN

Да осигури висококачествено християнско богословско образование, достъпно за всички възрастни хора, които желаят да имат дълбоки и интимни познания за християнското богословие.

Според теологията KCN има следните основни ценности:

 1. Да обучават и оборудват християните за ръководство в съответните си църкви със здрави теологични познания и библейски тълкувания.
 2. Да проникне християните да придобият умения в църковната администрация
 3. Да се даде възможност на църковните лидери и християните като цяло да бъдат двигатели на евангелизацията чрез придобитите знания.
 4. В сферата на бизнеса KCN трябва да обучава и подготвя бизнес лидери, които биха били способни да идентифицират бизнес възможности, които да използват, както и да поставят под контрол предизвикателствата, които непременно ще възникнат в непредсказуемата бизнес среда.

По отношение на бизнес образованието, KCN извежда на преден план следните основни ценности:

 1. KCN се стреми да увеличи максимално развитието на индивидуални бизнес умения и проницателност чрез малки размери на класове, които насърчават богата и интимна връзка между преподаватели и студенти
 2. KCN цени и цени цялостен подход към обучението, където теорията и практиката се следват енергично и по този начин насърчават активността и стипендиите, които са основни инструменти за ефективно развитие и позициониране на утрешните бизнес лидери в бизнес средата
 3. Предоставяне на достъпно и достъпно бизнес образование за всички народи, култури, възрасти, полове, както и разнообразен социално-икономически произход. Уважението, толерантността и приемането от и за всички са ключови ценности, които насърчават ученето.

Декларация за мисията на KCN

KCN е местна висша институция с глобален фокус, осигуряващ висококачествени учебни дейности, които в крайна сметка оформят и подготвят обучаемите за бъдещо лидерство в избраната от тях област на академично търсене. Открийте и развийте своите таланти и умения чрез образование и служене на човечеството.

Факултет по бизнес

Въвеждането на гъвкавост в образователните програми на KCN насърчава академичната дълбочина и също така повишава интелектуалната широта, която в крайна сметка предоставя на индивида адекватни знания. Програмите за сертификати на KCN могат да се извършват за кратък период от 2 седмици до 6 месеца в зависимост от естеството и съдържанието на курса. Дипломатическите програми обикновено имат продължителност от 9 месеца до 1 година (около 2 семестри). Завършването на бакалавърските програми отнема до 3 години. В редки случаи студентите биха могли да завършат програмите си за 4 години.

KCN предлага следните програми в Бизнес

 • Сертификат за социални медии
 • Диплома маркетинг
 • BS Management
 • BS Business Administration
 • BS счетоводство
 • BS Finance
 • BA Международни отношения
 • BA Media Communications

Професионална квалификация на ACCA акаунти

Ние предлагаме курсове по счетоводство ACCA. Придобиването на квалификация по счетоводство на ACCA ви прави глобален счетоводител. В момента ACCA има 503 000 студенти в 179 страни по света. С други думи, ACCA е най -широко признатата и надеждна програма за професионално счетоводство в света.

Първоначалните квалификации за преминаване на курсове по счетоводство ACCA;

 1. Тези без опит и необходимата квалификация могат да започнат с основни курсове (Ще бъде обяснено допълнително, когато се свържете с нашата администрация)
 2. Тези с 3 GCEs и 2 A нива по 5 отделни предмета, включително математика и английски или техните еквиваленти. Освен това са необходими 3 години трудов стаж за полагане на 13 изпита (ако не са дадени изключения), които могат да отнемат до 3 или 4 години за изпълнение.

Ползи:

 1. Станете студент член на ACCA
 2. Гъвкавост при изучаване на програмата
 3. Квалификацията е световно призната
 4. ACCA UK винаги е готов да предложи подкрепа, когато е необходимо
 5. Само заплащане за регистрирани изпити

За повече подробности относно квалификацията на счетоводителя на ACCA, свържете се с KCN.

Щракнете тук, за да кандидатствате:

https://www.kbbcnetherlands.org/programmes-of-study-faulte-of-theology/admission/

Местоположения

Местоположения
 • The Hague

  Erasmusweg 8C, 2532 CP, , The Hague

  • facebook
  • twitter

Програми

Институцията предлага още:

Въпроси