Keystone logo
© TESS
L’école de Condé

L’école de Condé

L’école de Condé

Представление

École de Condé е еталонното висше училище за дизайн, илюстрация, фотография, анимационно кино и възстановяване на наследство. Курсовете му са регистрирани в Националния справочник за професионални сертификати (RNCP) ниво 6 и 7.

Обучете ви да станете дизайнери на високо ниво и имидж професионалисти, способни да предвиждат дълбоки обществени промени, да се ангажирате с трансформацията на света, дигиталната революция и основните екологични проблеми. Създаването и дизайнът са мощни лостове за изобретяване на определено нов свят.

Всеки кампус е място за живот, което практикува колективна интелигентност и насърчава духа на инициатива. При нас можете да култивирате своя опит и да го споделите. Уважението и отдадеността на всеки в неговата страст, с увереност, са от съществено значение.

Училището практикува изобретателна, отворена, добронамерена и взискателна педагогика в култура на надминаване на себе си. Целта му е да бъде място за сближаване между академични и творчески постижения и адаптиране към конкретни ситуации.

Те са част от четирите области на дизайна: графичен дизайн, архитектура, интериор, продукт, мода, в областите на цифровото създаване UX UI, снимката на илюстрацията и комиксите, анимацията и възстановяването на наследството.

Организира се и се насърчава сътрудничеството между студентите в тези различни курсове, което позволява на всеки да изпита тяхното допълване.

Нашите курсове за обучение ще ви позволят да откриете и изградите своя курс, докато преминавате през обучението си. Ще можете да изградите своята професионална мрежа, която ще улесни вашата интеграция в света на труда!

Дали чрез партньорства, стажове или организиране на няколко бизнес форума, ние винаги сме в тесен контакт с професионалния свят.

Мрежата от седем кампуса във Франция: Париж, Лион, Бордо, Ница, Нанси, Марсилия и Тулуза, два кампуса в Италия с IAAD: Торино, Болоня и два кампуса в Испания Барселона, Мадрид насърчава мобилността и се отваря за международни: Еразъм програма, международни стажове и семинари ...

Местоположения

  • Bordeaux

    Rue de la Benauge,59, 33100, Bordeaux

    Въпроси