La Salle Campus Barcelona – Universidad Ramon Llull

La Salle Campus Barcelona – Universidad Ramon Llull

La Salle Campus Barcelona – Universidad Ramon Llull

Представление

La Salle Campus Barcelona - URL е международен университетски център с над стогодишна история, посветен на пълното обучение на хората. Ние сме основатели на университета Рамон Люл, първият частен университет с нестопанска цел в Каталуния.

Структурирани около пет области на знанието, които са ИКТ инженеринг и технологии, компютърни науки, архитектура и строителство, мениджмънт и изкуство, дизайн и технологии, ние работим с мисията да образоваме професионалисти със стойност, способни да допринесат положително за развитието на по-справедлив и по-устойчиво общество.

Нашият кампус е цялостно пространство, определено от неговото образователно и изследователско ядро, в което се помещава и La Salle Technova Barcelona, бизнес инкубационен парк, който дава възможност за връзката между академичния и бизнес света, и серия от съоръжения, които стимулират университетския живот, като като резиденция, спортни съоръжения, лаборатории и пространства за развитие на различни дейности, насърчавани от самите ученици.

Цялата образователна общност се обединява в тази среда. Ние сме международен университетски кампус, който работи като модел за подражание, признат за обучение на хора, които допринасят. Гордеем се с нашата международна мрежа от възпитаници, които винаги са признати за своите професионални постижения, както и за тяхното силно социално призвание.

Надявам се, че разглеждането на този уебсайт ще ви позволи да откриете всичко, което търсите. Вратите на нашия кампус са винаги отворени.

Добре дошли в La Salle Campus Barcelona - URL.

Хосеп М. Сантос

Генералният директор

Опознайте ни

La Salle е институция с повече от 300 години история и широко международно присъствие. Ние бяхме пионери в предлагането на проучвания, които са адаптирани по всяко време към нуждите на пазара и обществото. Ние се ангажираме с качествено образование и ценности за младите хора в бъдещето, защото хората са на първо място.

Мисия и ценности

Ние сме международен, междукултурен и междурелигиозен университетски кампус, който работи като модел за подражание, признат за обучение на хора, които допринасят. Ние предоставяме на нашите студенти задълбочен изследователски капацитет и необходимите основи за справяне с различните и най-актуални технологии.

Професионалисти за бизнеса и обществото

Най-важното е хората. Ние съчетаваме етиката, ценностите и техническото образование, за да се справим с предизвикателствата на бъдещето.

Мисията на La Salle Campus Barcelona е да предложи качествено и високо ниво на обучение в глобална рамка. Нашата цел е да предоставим на студентите знанията, уменията и опита, необходими, за да бъдат високо ефективни в развитието на тяхната професионална кариера.

В La Salle Campus Barcelona ние обучаваме професионалисти с висок етичен ангажимент и с необходимите ценности, за да бъдат иновативни, да знаят как да се адаптират към промените и да водят трансформациите на едно общество в непрекъснато развитие. Всички наши дейности по преподаване, изследване и трансфер на знания са свързани с разработването на солиден и цялостен житейски проект.

Основните цели на нашия университетски център са:

 • Предавайте знания на ученици, които се присъединяват към нашите образователни програми.
 • Прехвърлете човешкия капитал в обществото чрез включването на нашите възпитаници в организации.
 • Прехвърлете най-новите постижения в технологиите, за да създадете стойност на тези места, където те са полезни и необходими.
 • Трансферни компании, създадени в Технологичния и бизнес иновационен парк, за да допринесат за развитието на бизнес структурата.

La Salle в цифри

Записани са над 4000 студенти. 25% от студентите са международни. 75 100 м2 инфраструктура за обучение, услуги и външни площи.

 • 77 държави
 • +1000 училища
 • 60 университетски центъра
 • +85 000 Учители
 • +1 000 000 ученици

методология

Новата норма изисква нов начин на преподаване и учене, адаптиран към постоянно променящата се ситуация, която изисква гъвкаво обучение, без да има една единствена методология, но множество възможности, които по интелигентен и технологичен начин се адаптират към всички нови образователни потребности на учениците.

La Salle Campus Barcelona разработи нов образователен модел, Smart Learning, персонализиран, където ученикът е в центъра на образователния процес, гъвкав, интелигентен и базиран на използването на технология, която се адаптира към нуждите на обекта, смесен , дистанционно и онлайн обучение.

За да се внедри Smart Learning, класните стаи се трансформират в Smart Classrooms, с технология, която ще гарантира обучение на място за всички ученици и ще гарантира, че те живеят качествено образователно преживяване, адаптирано към техните нужди или обстоятелства, независимо къде се намират и независимо от санитарния сценарий по време на следващите курсове. Новият модел и внедрената технология ще позволят на учениците на място, които се нуждаят от присъствие на живо и да участват в класове, без да са физически в класната стая.

Новият модел ще позволи на чуждестранните студенти, които не могат да стигнат до началото на учебната година, да стартират програмите, сякаш са в кампуса. По същия начин, ако по време на курса някои студенти имат затруднения с физически достъп до кампуса, сесиите и практиките могат да се провеждат временно, дистанционно и на живо, като се поддържа един и същ академичен график, същия образователен опит и контакт с останалите студенти в групата и в кампуса.

Характеристики на интелигентния модел на обучение

 • Участници в географско разпределение в реално време (ученици и извън класната стая)
 • Адаптивност към предпочитанията и търсенето на обучение на всеки ученик.
 • Укрепва социалните отношения и сътрудничеството между учениците.
 • Висока ангажираност
 • Естествено взаимодействие
 • Свързаност от всяко устройство.
 • Достъп до учебни ресурси и свързани услуги
 • Оперативна съвместимост между услуги и платформи.
 • Мониторинг на обучението и индивидуалните записи

Статистика

La Salle в цифри

Записани са повече от 4000 студенти. 25% от студентите са международни. 75 100 м2 инфраструктура за обучение, услуги и външни площи.

 • 77 държави
 • +1000 училища
 • 60 университетски центъра
 • +85 000 учители
 • +1 000 000 студенти

  Характеристики на кампуса

  Разположена в кампуса на университета La Salle Ramon Llull и до най-добрите факултети IQS, UIC, Abat Oliba и други центрове на URL, резиденцията също е в избран район на града. Представете си, че имате всичко на пешеходно разстояние от факултета, в който учите. Можете да отидете да тичате в Collserola или да пазарувате в центъра.

  Пространство за живеене и учене със собствено темпо. Насладете се на свободата на общежитие, отворено 24 часа в денонощието, през цялата година.

  За повече информация относно подробностите за настаняване, моля, проверете уебсайта на университета.

   Стипендии и финансиране

   В La Salle поставяме хората на първо място и нашата програма за стипендии дава възможност на млади талантливи хора да учат при нас, независимо от тяхното финансово състояние или тяхното семейство, географски или културен произход.

   За повече информация относно подробностите за стипендиите, моля, проверете уебсайта на университета.

   Местоположения

   • Barcelona

    Llucanes,41, 08022, Barcelona

    Програми

    Въпроси