Los Angeles College of Music

Los Angeles College of Music

Los Angeles College of Music

Представление

Лос Анджелис музикален колеж (LACM) подготвя студентите да бъдат лидери в областта на музиката и предлага градуса и програми диплома по музика на ефективността, Music Производство, писането на песни бакалавърски и асоциираното, композиране на визуалните медии и музика на бизнес. Разположен в сърцето на музикалните и развлекателни индустрии, факултета се състои от настоящите водещи музикални специалисти със страст за вдъхновяване на следващото поколение. Колежът предлага значителен брой реални игрови ситуации с професионални музиканти, а не само връстници, което го прави един от най-добрите музикални школи днес. Тялото на студент се състои от талантливи студенти от цял ​​свят, които партньор заедно в интимна и подкрепяща среда, за да се научи да се създаде, запис, изпълнява и пазар новаторската музика в днешния конкурентен музикалната индустрия.

(Преди известен като LAMA, музикална академия The Los Angeles.)

LACM е акредитирана от Националната асоциация на училищата по музика (NASM).

LA музикален колеж наскоро бе обявен за един от "20-те най-добри музикални консерваториите в САЩ" от TheBestSchools.org. В класирането уебсайт вписана LACM като номер 16, по-горе Bard College музикална консерватория, McNally Смит, Колбърн консерватория за музика и музиканти институт. На съвременните музикални програми, изброени в класацията, LACM нарежда # 1 на Западния бряг.

English Language Requirements

Удостоверете владеенето на английски език с Duolingo English Test! DET е удобен, бърз и достъпен онлайн тест по английски език, приет от над 4000 университета (като този) по целия свят.

Местоположения

Местоположения
 • Pasadena

  Los Angeles College of Music | 300 South Fair Oaks Ave., 91105 , Pasadena

  • facebook
  • twitter
  • instagram
  • youtube

Въпроси