The Los Angeles Film School

The Los Angeles Film School

The Los Angeles Film School

Представление

Разположена в сърцето на Холивуд, The Los Angeles Film School е служило на общността и нейните студенти от 1999 година. Тази акредитирана, одобрена от VA институция предлага бакалавърска степен по кариера в дигиталното кино, киното, графичния дизайн, развлекателния бизнес и Анимация ; както и научен сътрудник по музикална продукция, аудио продукция и филм . Неговите съоръжения включват историческата сграда RCA, на 6363 Sunset Boulevard, а училището предлага на своите ученици достъп до същото оборудване, използвано от професионалисти в бранша. Холивудският репортер нарече The Los Angeles Film School "един от най-добре оборудваните частни учебни центрове в страната". Факултетът по развлечения The Los Angeles Film School е спечелил кредити за редица големи филми, видео игри и албуми. Завършилите училището са работили по номинирани и наградени проекти GRAMMY® и Oscar®. Алумни са получили награди на филмови фестивали по целия свят и проектирани мултиплатинени албуми. "Ние излъчваме само гордост, когато говорим за нашите възпитаници. Техните многобройни награди и постижения са резултат от усилената работа и всеотдайността на нашите ученици", казва Диана Дерч-Кеслер, президент и главен изпълнителен директор на The Los Angeles Film School . За повече информация относно The Los Angeles Film School , моля посетете: www.lafilm.edu или се обадете на 323.860.0789. Филмовото училище в Лос Анджелис "src =" // www.masterstudies.com/element_db/32/32728_Untitled101.jpg "alt =" Филмовото училище в Лос Анджелис "/>

НАШАТА ИСТОРИЯ

През пролетта на 1999 г. група професионалисти от Холивуд основават филмовото училище в Лос Анджелис . Целта им беше да се създаде институция, в която ветераните от индустрията да могат да споделят своите познания за филмовата продукция с ново поколение режисьори. alt = "Филмовата школа в Лос Анджелис разшири своите предложения през 2004 г. с добавяне на програмата за сертификат за инженерно записване в Лос Анджелис. Днес училището предлага академични и бакалавърски степени в множество дисциплини в развлекателната и медийна индустрия, включително анимация, игра , развлекателен бизнес, кино, музикално и звукозаписно изкуство.

НАШАТА МИСИЯ

Мисията на филмовото училище в Лос Анджелис е да вдъхновява студентите с изобретателен метод на обучение, който се концентрира върху подготовката за възможности за кариера в развлекателната индустрия. Ние правим това с учебна програма, която интегрира техническите знания с художественото изследване и творчеството, преподавани от персонал от професионалисти от бранша. Образованието ни се осъществява чрез рефлективни методи на преподаване и практическо обучение в сърцето на Холивуд, световната развлекателна столица. Нашите програми са предназначени да потопят амбициозните таланти в индустриалните практики и текущите технологии, като им позволяват да открият своите индивидуални гласове чрез сътрудничество и да реализират своите цели в кариерата в развлекателната индустрия.

НАШИЯТ КАМПУС

Кампусът в момента заема над 250 000 квадратни метра пространство в сърцето на Холивуд, Калифорния, с учебни съоръжения, разположени в историческата сграда RCA (6363 Boulevard Sunset), емблематичния театър "Ивар" (1605 Ivar Avenue) (6690 Sunset Boulevard) и главното седалище на 6353 Sunset Boulevard, Холивуд, Калифорния, 90028.

Местоположения

  • Los Angeles

    The Los Angeles Film School 6363 Sunset Bo Hollywood, 90028, Los Angeles

Въпроси