Keystone logo
Lancashire Law School - University of Central Lancashire

Lancashire Law School - University of Central Lancashire

Lancashire Law School - University of Central Lancashire

Представление

Правно училище в Ланкашир Се гордее с националната и международната си репутация, като предлага редица курсове по право и криминология както на бакалавърско, така и на следдипломно ниво. Нашият високо квалифициран персонал включва международно признати изследователи, печеливши учители и юристи с богат практически опит. Ние се гордеем с осигуряването на жива, стимулираща и приятелска среда, в която да учим. Работоспособността е в основата на всичко, което правим и Училището се радва на отлична репутация в професиите, бизнеса и индустрията за впечатляващото качество на своите завършили, които донасят академичен калибър, професионализъм и търговска информираност на работното място.

ЗА УЧИЛИЩЕТО

През последните 40 години Lancashire Law School разработи изключителна международна репутация за предоставяне на завършилите, които влизат в професионалния свят с уменията, които работодателите търсят. Учебните сесии са малки и лични, жизнерадостни и интелектуално стимулиращи, както и практически. Нашата цел е да ви предоставим превъзходно студентско изживяване, за да можете да постигнете до най-доброто от своя потенциал и завършилите добре оборудвани, за да постигнете влияние в професионалния свят по ваш избор.

Училището предлага пълен портфейл от бакалавърски и следдипломни курсове както по право, така и по криминология. Нашите курсове по бакалавърско право са валидирани от юридическите професии като квалификационни степени, позволяващи на студентите да преследват професионалната страна на обучението като адвокат или адвокат. Курсовете ни по криминология дават възможност на студентите да критикуват наказателноправната и наказателноправната система от социална, икономическа и културна гледна точка и да преследват кариера в рамките на по-широките обществени и общностни услуги. Училището предлага и широка гама от възможности за продължаващо професионално развитие, много от които са съобразени с индивидуалните нужди на заинтересованите страни.

Училището има за цел:

  • Да бъде водещ в сферата на правното и криминологичното образование
  • Да поддържат общност за учене, основана на иновации и високи постижения, и да се ангажират с увеличаване на силните страни и постиженията
  • Да поддържа научноизследователска общност, която има отражение върху закона, наказателното правосъдие и политиката
  • Осигуряват възможно най-широк достъп до образование за всички с възможността и ангажираността да успеят
  • Вграждане на умения, които могат да се прехвърлят в цялата учебна програма, за да се увеличи възможността за наемане на студенти

ИЗСЛЕДВАНИЯ

Като юридическо училище допълваме ангажимента си за академично и професионално юридическо образование с висококачествена изследователска дейност. Изследователският персонал е влязъл и постигнал отлични резултати във всички национални изследователски упражнения от 90-те години на миналия век, а нашата изследователска стипендия продължава да оказва влияние върху съдебните решения, развитието на политиката и реформата на законодателството в Обединеното кралство, Европа и в по-широк смисъл на международната арена. Експертът на нашия персонал информира не само нашите бакалавърски програми, но и нашите преподавани и научни базирани следдипломни степени.

Местоположения

  • Lancashire

    Lancashire Law School, University of Central Lancashire, PR1 2HE, Lancashire

Въпроси