Landmark Baptist College

Landmark Baptist College

Landmark Baptist College

Представление

Landmark Baptist College е библейски колеж, който е министерство на баптистката църква Landmark. Нашата основна цел е да обучим мъже и жени да служат на Господ в местна църковна обстановка.

Като дете пастор Картър прекарва ранните си години, израствайки в Южна Джорджия; обаче, когато той беше на около осем години, семейството му се премести в района на град Хейнс. Там той прекарва остатъка от детството си и завършва местната гимназия в града. След дипломирането си той работи в местната област и се състезава с автомобили в свободното си време. Той бързо се превърна в много успешен шофьор на състезателен автомобил и известен фаворит в централната част на Флорида.

По същото време пастор Картър се довери на Христос като свой Спасител, след като младата дама, с която искаше да се среща, настоя да присъства на основна баптистка църква с нея. Тази млада дама, Соня, по-късно стана негова съпруга и те се преместиха в района на Уинтър Хейвън, Флорида. Пастор Картър посещава библейския колеж в Лейкленд, Флорида, след което приема първото си пасторство в Гант Лейк, Флорида.

Местоположения

  • Haines City

    East Hinson Avenue,810, 33844, Haines City

    Въпроси