© University of Lapland
Lapland University of Applied Sciences (LAPIN AMK)

Lapland University of Applied Sciences (LAPIN AMK)

Lapland University of Applied Sciences (LAPIN AMK)

Представление

Лапландски университет за приложни науки

– Северният фактор

Lapland University of Applied Sciences е най-северната UAS във Финландия и в ЕС, фокусирана върху висшето образование и научни изследвания, развитие и иновации. Успехът в арктически условия и използването на условията са в основата. Имаме Северния фактор.

Това сме ние - Гледайте видеото!

образование

Lapland UAS предлага висококачествено образование в модерни кампуси с най-съвременните среди за обучение. Основните кампуси се намират в Рованиеми, на Арктическия кръг и в Кеми.

Lapland UAS е международен и мултидисциплинарен. Дипломните програми в Lapland University of Applied Sciences се фокусират върху арктическата компетентност. Lapland UAS предлага 4 международни BBA програми и 1 магистърска програма на английски език и 19 BBA програми и 11 магистърски програми на фински език. Всеки 5-ти студент в кампуса е международен. Прочетете повече: href="https://www.lapinamk.fi/en/Applicants

Обучението в Lapland UAS е практично и ориентирано към работата в тясно сътрудничество с компаниите в района. Lapland UAS произвежда експерти по задачи за развитие на професионалния живот. Учебните среди позволяват теорията да се прилага на практика.

Обучение в Lapland UAS - YouTube

Лапландия е добре свързано, модерно място, което предлага огромни възможности!

Препоръки на учениците

Местоположения

Местоположения
 • Rovaniemi

  Jokiväylä,11, 96300, Rovaniemi

  • youtube
  • facebook
  • instagram
  • twitter
  • linkedin

Въпроси