Lawrence University

Lawrence University

Lawrence University

Представление

Най-високо класирали се частни либерални изживявания

Lawrence University е най-високо класираният частен колеж по либерални изкуства и консерватория на музиката, посветен изключително на бакалавърското образование. Разположена в приветливата част на щата Уисконсин, 15% от нейните 1500 студенти идват от повече от 50 страни извън САЩ, общността Лорънс е една от най-разнообразните в света. Гордият член на колегиите, които променят живота на организацията, Лорънс е посветен на ангажиран подход за обучение, който развива способности, които са високо ценени от завършилите училища и работодатели.

програми

 • Бакалавър по изкуства с 44 области на обучение
 • Бакалавър по музика с 4 специалности и две области на акцент
 • 5-годишен бакалавър по изкуства и бакалавър по музика

Ангажирано обучение в Лорънс

Ангажираното обучение включва предизвикателни и смислени лични обучителни преживявания с преподаватели и връстници в класове, средно по 15 ученика. Тези активни умения за проучване, обсъждане, изследване и създаване ще ви подготвят да се адаптирате и да процъфтявате в един постоянно променящ се свят.

В Lawrence, нашите 1500 ученици идват от най-големите градове в света и от най-малките градове, за да формират сплотена жилищна общност в приветлив и безопасен град. Студентите на Лорънс са академично, социално, културно и икономически разнообразни. Те са интелигентни, приятелски настроени и процъфтяват в сътрудничество.

Отвъд главния кампус Лоурънс предлага опит в кампуса на нашия безгрижен кампус Bjorklunden на 441 акра, отстъпление само на 160 километра североизточно от Appleton и нашия Лондонски център, сгушен в сърцето на Лондон, един от най-вълнуващите световни градове.

English Language Requirements

Удостоверете владеенето на английски език с Duolingo English Test! DET е удобен, бърз и достъпен онлайн тест по английски език, приет от над 4000 университета (като този) по целия свят.

Местоположения

Местоположения
 • Appleton

  711 E. Boldt Way, , Appleton

  • facebook
  • twitter
  • instagram
  • youtube

Въпроси