Keystone logo
Lincoln Memorial University

Lincoln Memorial University

Lincoln Memorial University

Представление

Любимият 16-ти президент на нашата нация, Ейбрахам Линкълн, беше родом от съседния Кентъки. Но може би не знаете, че той си представя „страхотен университет за хората от този район“ тук, в Cumberland Gap. Сто четиридесет години по-късно Lincoln Memorial University е наследник на тази визия и ние сме много горди да носим неговото име и да прегърнем наследството му.

Сгушен в девствената планинска верига Апалачи, главният кампус на LMU в Харогейт, Тенеси, е едновременно живописен и исторически. На около 55 мили северно от Ноксвил, Тенеси, ние сме напълно готови да предложим образование по либерални изкуства. Основен кампус, пълен с дейности за студенти и 11 разширени обекта в околните райони, LMU предоставя образователни преживявания, които да отговарят на живота ви. С над 30 академични специалности, вариращи от счетоводство до биология на дивата природа и рибарството, успехът е във вашия обсег.

Изисквания за прием по програмата

Демонстрирайте своя ангажимент и готовност да успеете в бизнес училището, като вземете изпита GMAT – най-широко използваният изпит за прием, който измерва вашите умения за критично мислене и разсъждение.

Изтеглете мини теста GMAT, за да получите представа за въпросите, които ще намерите в изпита.

Местоположения

  • Harrogate

    Cumberland Gap Parkway,6965, 37752, Harrogate

Въпроси