Keystone logo
Long Beach City College / Rosenborg

Long Beach City College / Rosenborg

Long Beach City College / Rosenborg

Представление

От 1927 г. Лонг Бийч Сити Колидж е в основата на общността, предоставяйки образователни програми с ангажимент за върхови постижения в ученето на ученици в културно разнообразна и жизнена среда.

Колежът бързо се разраства по време и след Втората световна война и добавя кампуса на Тихоокеанското крайбрежие, бивш Хамилтън Джуниър Хай, през 1949 г. Многобройни кампуси и сателитни локации са добавени, тъй като растежът продължава в началото на 70-те години. В резултат на държавното законодателство колежът се отдели от Обединеното училищно окръжие на Лонг Бийч и се превърна в независимия район на колежа в Лонг Бийч със собствен местно избрано настоятелство

Лонг Бийч Сити Колидж продължава да има заслужена репутация за отлични постижения за своите учебни програми и неговите възпитаници постигат огромен успех след преместване в четиригодишни колежи или влизане в работната сила. Репутацията на колежа се засилва допълнително от ключови партньорства и инициативи за икономическо развитие. Със своите многобройни постижения, LBCC е в добра позиция да надгражда своята традиция за успех в обслужването на общността за следващите поколения.

Местоположения

  • Long Beach

    California 1,1305, 90806, Long Beach

    Въпроси