Long Beach City College / Rosenborg Магистър по икономика
Long Beach City College / Rosenborg

Магистър по икономика

Long Beach, Съединени Американски Щати

Request duration

Английски език

Request pace

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Request study format

Стипендии

Разгледайте възможностите за стипендии, за да помогнете за финансирането на вашето обучение

Представление

Икономическата специалност е подготовка за общо образование, добро гражданство и грамотно участие в пазарно ориентиран живот.

Не сте сигурни дали специалността по икономика е за вас? Опитайте с икон клас. Всички курсове по икономика са част от задължителните или избираеми предложения за асоциирани изкуства за много дисциплини. Курсовете по икономика отговарят на много основни изисквания или изисквания за дипломиране и се появяват в планове A, B и C от Междусекторната учебна програма за трансфер на общо образование (IGETC). Econ разполага и с два сертификата за завършено обучение, които осигуряват документация за батерия от знания за студенти, които търсят стаж, работа или укрепване на автобиография.

Програмата по икономика (AAT по икономика) предлага на студентите всеобхватно обучение както в теоретичното, така и в практическото приложение на дисциплината. Мисията на тази програма е да подготви студентите за трансфер в университет. Тази програма изпълнява общите изисквания на системата за трансфер на Калифорнийския държавен университет.

За училището

Въпроси

Подобни курсове