Los Angeles Academy Of Figurative Art

Los Angeles Academy Of Figurative Art

Los Angeles Academy Of Figurative Art

Представление

Los Angeles Academy Of Figurative Art ( LAAFA ) започна с намерението да задоволи нуждите на общността, като предложи фигуративни класове, които ще се преподават от професионални и квалифицирани художници. За нула време академията изгради силна репутация на учебна институция за основно обучение, която се разшири, предоставяйки акредитирани BFA степени и сертификати за ателие в изобразителното изкуство и развлекателното изкуство. Los Angeles Academy Of Figurative Art е призната за една от малкото и водещи институции, даващи заслужени във времето умения, оценени от съвременните фигуративни и развлекателни художници. Los Angeles Academy Of Figurative Art продължава да се ангажира да предостави на общността място за обучение, където учениците могат да преследват своите артистични цели и да процъфтяват в своето художествено образование в нашите редовни или продължаващи образователни програми.

Нашият прочут факултет включва професионални изящни и развлекателни артисти, които споделят своята мъдрост, страст и опит с всеки студент. Нашият всеотдаен персонал ще надмине, за да предвиди нуждите на студентите, за да гарантира, че опитът им в академията е възнаграждаващ.

Способността на Los Angeles Academy Of Figurative Art да предлага достъпни, евтини програми за обучение и да предоставя на своите студенти интимна, уникална и прогресивна атмосфера прави академията предпочитан избор за художествено образование.

Тъй като Los Angeles Academy Of Figurative Art в Лос Анджелис се намира в окръг Лос Анджелис, нашите студенти могат да изследват многобройните квартали на изящното изкуство, театри, галерии, музеи и големи търговски и малки независими студия за забавление и дизайн.

Академията е избрана за една от Топ 10 на най-добрите училища по изкуства в света от уважаваното издание за изкуство, American Artist Magazine.

Los Angeles Academy Of Figurative Art има „Институционално одобрение“ за функциониране, предоставено от Бюрото за частно висше средно образование (BPPE), подразделение на щата Калифорния, Министерство на потребителските въпроси (www.bppe.ca.gov). Освен това LAAFA за пълно работно време и сертификати на LAAFA се одобряват от Националната асоциация на училищата по изкуство и дизайн (NASAD).

Местоположения

  • Los Angeles

    Saticoy Street,16926, 91406, Los Angeles

    Въпроси