Loyola Marymount University

Loyola Marymount University

Loyola Marymount University

Представление

Основан през 1911 г., LMU е висш университет с корени в традициите на йезуитите и Marymount. Ние сме ангажирани да насърчаваме разнообразна академична общност, богата на възможности за интелектуална ангажираност и опит в реалния свят. Записваме академично амбициозен, мултикултурен и социално-икономически разнообразен студентски орган. Ние набираме, задържаме и подкрепяме разнообразен преподавател, ангажиран с високи постижения в преподаването, изследванията, стипендиите и творчеството. Нашите три кампуса са вкоренени в сърцето на Лос Анджелис, глобална столица за изкуства и развлечения, иновации и технологии, бизнес и предприемачество.

Loyola Marymount University предлага строги бакалавърски, дипломирани и професионални програми за амбициозни академични студенти, отдадени на смисъла и целта на живота. Ние се възползваме от местоположението си в Лос Анджелис, динамичен град, който насочва внимателно въпросите на нашето време и осигурява идеален контекст за обучение, изследвания, творческа работа и активно ангажиране. По намерение и философия ние каним мъже и жени, разнообразни по таланти, интереси и културен произход, за да обогатим нашата образователна общност и да развием мисията си:

  • Насърчаването на ученето
  • Образованието на целия човек
  • Служението на вярата и насърчаването на справедливостта

Университетът е институционално отдаден на римокатолицизма и черпи своето фундаментално вдъхновение от комбинираното наследство на йезуитите, религиозните в сърцето на Мария и сестрите на св. Йосиф Орански. Тази католическа идентичност и религиозно наследство отличават LMU от другите университети и осигуряват опорни точки за разбиране на нашата тройна мисия.

English Language Requirements

Удостоверете владеенето на английски език с Duolingo English Test! DET е удобен, бърз и достъпен онлайн тест по английски език, приет от над 4000 университета (като този) по целия свят.

Местоположения

Местоположения
  • Los Angeles

    Loyola Marymount University Drive,1, 90045, Los Angeles

    Въпроси