Keystone logo
Lycoming College

Lycoming College

Lycoming College

Представление

Lycoming College радва на сегашния си статут на национален колеж по либерални изкуства и науки до голяма степен, защото неговите лидери остават непоклатими към традицията, създадена от неговите основатели, вярвайки, че най-добрата подготовка, която човек може да има за щастлив и успешен живот, е времето, прекарано в изучаване на либералния изкуства и науки.

Lycoming College се ангажира с принципа, че образованието по либерални изкуства предоставя отлична основа за информиран и продуктивен живот. Следователно, бакалавърската степен (бакалавър по изкуства или бакалавър на науките) се присъжда на студента, завършил образователна програма, включваща двата принципа на образование за либерални изкуства, известно като разпределение и концентрация.

Целта на принципа на разпределение е да гарантира, че студентът постига интелектуална широта чрез изучаване на изкуствата, хуманитарните науки, математиката, природните и социалните науки и съвременните или древни езици и техните литератури. Целта на принципа на концентрация е да осигури дълбочина на обучение чрез завършване на програма за обучение по всяка дисциплина или предметна област, известна като основна. Ефектът на двата принципа е да предаде знания, да вдъхнови разследване и да насърчи творческата мисъл.

English Language Requirements

Удостоверете владеенето на английски език с Duolingo English Test! DET е удобен, бърз и достъпен онлайн тест по английски език, приет от над 4000 университета (като този) по целия свят.

Местоположения

  • Williamsport

    College Place,One, 17701, Williamsport

    Въпроси