Mansfield University

Mansfield University

Mansfield University

Представление

Университетът Мансфийлд в Пенсилвания ви приветства!

Основана през 1857 г., Университет Мансфийлд Съчетава най-добрите качества на малък колеж по либерални изкуства с ресурсите на всеобхватен държавен университет. В момента се записваме за 2000 студенти Които могат да избират 40 градуса програми и 47 малки програми. Съотношението студент към факултет е 16: 1. Поради малкия ни размер, нашите студенти получават индивидуално внимание и работят в тясно сътрудничество с техните преподаватели по изследвания и други проекти. Извън класната стая учениците могат да избират от повече от 100 кампусни клубове и организации И да участват в интрамурални спортове или да се присъединят към нашите атлетически отбори.

Campus

Нашият кампус се намира в красивите планини на Север-централно Пенсилвания, В район, известен със своята безопасност, качество на живот и множество възможности за развлечения. Районът е дом на държавни и федерални паркове, Pine Creek Rail Trail, както и на 50-мили дълъг пролом, познат като Пенсилвания Grand Canyon. The университет Е на час на юг от района на виното Finger Lakes на щата Ню Йорк, а големите градове като Ню Йорк, Филаделфия и Вашингтон се намират само на една автобусна разходка! Каним студенти от цял ​​свят да станат част от нашата жизнена и приветлива общност. Ако се интересувате от малки класове, приятелски професори и индивидуализирано внимание в безопасен кампус в красива част на Съединените щати, изберете Mansfield!

Университетски център за международно сътрудничество и обмен в Мансфийлд

Университетският център за международно сътрудничество и обмен в Мансфийлд служи като ресурсен и учебен център за общността на университетите за насърчаване на глобалните отношения, международното разбирателство и културната чувствителност. Това е място за международни и местни студенти да се съберат и да споделят приликите и да изследват различията. За нашите чуждестранни студенти ние се превръщаме в дом далеч от дома, а за нашите местни студенти ние създаваме възможност да се сприятелим от цял ​​свят. Чрез мултикултурна програма и услуги, ние се стремим да подобрим опита на чуждестранните студенти, докато в Мансфийлд. Университетският център за международно сътрудничество и обмен в Мансфийлд е предназначен да подпомага международни студенти със следното:

  • Прием Process
  • Визови услуги
  • Културно потапяне
  • Получаване на Идентификация на социалната сигурност и Лиценз за шофьор
  • Културно програмиране в и извън кампуса
  • Семейни възможности за домакинства
  • Международна ориентация на студентите

Местоположения

  • Mansfield

    North Hall, 5 Swan St., PA 16933, Mansfield

Въпроси