Keystone logo
Maryville College

Maryville College

Maryville College

Представление

Maryville College е идеално разположен в Maryville, Tenn., Между Националния парк Great Smoky Mountains и Ноксвил, третият по големина град в щата. Известен с това, че предлага на своите студенти строг и много личен опит, Maryville College е национално класирана институция за висше образование, която успешно се присъединява към либералните изкуства и професионалната подготовка в партньорство с други. Основан през 1819 г., Меривил е 12 -ият най -стар колеж на юг и поддържа връзка с Пресвитерианската църква (САЩ). Общият запис за есенния семестър 2016 г. е 1 198.

Maryville College подготвя студентите за живот на гражданство и лидерство, когато предизвикваме всеки да търси истината, да расте в мъдрост, да работи за справедливост и да посвети живот на креативност и служба на народите по света.

Maryville College е бакалавърска, либерална изкуство, жилищна общност на вяра и учене, вкоренена в презвитерианската / реформирана традиция, обслужваща ученици от всички възрасти и произход.

English Language Requirements

Удостоверете владеенето на английски език с Duolingo English Test! DET е удобен, бърз и достъпен онлайн тест по английски език, приет от над 4000 университета (като този) по целия свят.

Местоположения

  • Maryville

    502 E. Lamar Alexander Pkwy, 37804, Maryville

Въпроси