Keystone logo
Massachusetts College of Pharmacy and Health Sciences

Massachusetts College of Pharmacy and Health Sciences

Massachusetts College of Pharmacy and Health Sciences

Представление

Готови ли сте да оформите бъдещето си? Няма по-добро място за начало.

MCPHS е частен университет с нестопанска цел, фокусиран върху здравеопазването, с пълен спектър от здравни програми. Като учебна институция, ние сме страстни към нашите студенти и те са еднакво страстни за напредването в кариерата в жизненоважна индустрия. Макар че е почти невъзможно да поставите цена за изграждането на живота си около вашата страст, ние смятаме, че ще откриете, че MCPHS е забележителна, всестранна стойност за това, което получавате в замяна.

Мисия

MCPHS подготвя завършилите да усъвършенстват здравето в световен мащаб чрез високи постижения, иновации и сътрудничество в преподаването, практиката, стипендията и изследванията и да трансформират общностите, на които ще служат.

зрение

MCPHS е новатор в здравното и професионалното образование, който подготвя бъдещите поколения глобални лидери и насърчава системи за подобряване на здравето на обществото.

 • Успех на студентите: Нашите възпитаници са подготвени да постигнат високи нива на успех, както в избраната от тях кариера, така и в живота.
 • Студентски опит: Нашите студенти са активни участници в своето обучение, изпитват силно чувство за връзка с университетската общност и се чувстват овластени да постигнат своите лични и професионални цели.
 • Успех на преподавателите и служителите: Нашите преподаватели и служители са признати като лидери във висшето образование поради постоянните си усилия да се развиват професионално и да си сътрудничат като общност.
 • Инфраструктура и технологии: Нашата интелектуална, физическа и дигитална среда приканват ангажираност, усъвършенстване на обучение, прегръщат иновациите, насърчават сътрудничеството и подкрепят качеството във всичко, което правим.

Статистика

MCPHS е посветен на успеха на всеки ученик.

Студентите в MCPHS са професионално фокусирани и мотивирани и представляват почти всеки щат в САЩ и десетки чужди държави. MCPHS не само се радва на богато разнообразие в нашето студентско тяло, но също така предлага богато разнообразие от здравни програми, паралелно с интердисциплинарния екипен подход в съвременните здравни институции.

 • 80% от студентите се връщат след първата си година.
 • 72% от учениците завършват за 6 години.
 • 100+ програми, предлагани в нашите три кампуса и онлайн, всички предназначени да подготвят следващото поколение лидери в здравеопазването.

Студентите придобиват опит в някои от най-добрите здравни институции в света.

Нашите студенти имат достъп до най-търсените стажове, клинични практики и изследователски възможности точно в нашия собствен двор. От водещите болници в централен Масачузетс и Ню Хемпшир до Бостънската медицинска и академична зона Longwood от световна класа, нашите студенти придобиват ценен опит в реалния свят в институции, включително педиатрична болница №1 в страната и най-високо класираното лечение на рак в Нова Англия център, за да назовем само няколко.

 • 7500 Среден брой отворени работни места сред институциите в медицинската и академичната зона на Лонгвуд всяка година.
 • 5 клиники и центрове на място, където студентите придобиват практически опит с реални пациенти.
 • 22 643 пациенти, прегледани от нашите студенти по семейни медицински сестри в нашите програми в Манчестър, Уорчестър и онлайн за една академична година.

Като учебна институция, нашият факултет е фокусиран върху нашите студенти.

За разлика от изследователските институции, нашият факултет е фокусиран върху едно нещо: преподаване. Нашите изтъкнати преподаватели на пълен работен ден са стипендианти на национални академии и са служили като президенти на национални професионални асоциации. Те са редактори на медицински списания, изследователи на федерално финансирани изследователски проекти и бизнес лидери. Преди всичко те са ментори на нашите студенти, много достъпни и подкрепящи.

 • 826 преподаватели в MCPHS.
 • 90% преподаватели на пълен работен ден с висши степени.
 • Съотношение 13:1 студент към преподавател.

Подобряване на изживяването на студентите с жизнена общност.

Неслучайно MCPHS се намира в Бостън, Уорчестър и Манчестър. Тези места дават на нашите студенти достъп до някои от най-престижните здравни институции в Нова Англия. Освен това нашите кампуси кипят от студентска дейност. С извънкласни възможности и възможности за сътрудничество, готови за използване, нашите студенти могат да се възползват максимално от опита си в университета.

 • 100+ клуба, организации и вътрешни спортове, достъпни за нашите студенти.
 • 35 000+ студенти, живеещи в оживения град Уорчестър, Масачузетс.
 • 30+ професионални организации и клубове, налични в нашия кампус в Манчестър, NH.

  Характеристики на кампуса

  Сприятелявам се. Правете връзки. Направи разлика.

  В MCPHS можете да създадете незабавни връзки с други студенти и служители, които са страстни към здравеопазването като вас. Това е красотата да бъдеш потопен в общност, изцяло посветена на здравните науки. Включете се в безброй клубове и организации, вътрешни спортове, културни събития в кампуса и многото неща, предлагани извън нашите врати. И се възползвайте максимално от опита си тук, в MCPHS.

  Бостън, Масачузетс

  Почувствайте енергията в центъра на здравеопазването.

  Въпреки че сме най-старата институция за висше образование в Бостън, нашият кампус е самото определение за съвременна иновация. Разположен в световноизвестната медицинска и академична зона Longwood, всичко, което Бостън може да предложи, е на прага ни. Тази динамична обстановка предоставя на студентите възможности за академичен и клиничен опит в някои от най-престижните медицински и изследователски институции в света.

  Уорчестър, Масачузетс

  Живейте и учете в градски център на възможности. Разположен на 40 мили западно от Бостън в централен Масачузетс, Уорчестър е център на здравеопазването и образованието. Вторият по големина град в Нова Англия е дом на повече от 30 000 студенти, петнадесет висши учебни заведения, десетки клиники и няколко големи болници. В нашия оживен кампус в центъра на града ще се присъедините към разнообразна група от отдадени професионалисти, които работят за подобряване на настоящите си кариери или започване на нови.

  Манчестър, Ню Хемпшир

  Успейте в сплотена общност. Само на около 50 мили от Бостън, нашият кампус в Манчестър е удобно разположен в центъра на града. Той предлага страхотна комбинация от модерни съоръжения и енергична студентска популация, заедно с управляемостта на по-малък град в Нова Англия. Насладете се на спокойната атмосфера, магазините, ресторантите, историческата архитектура и класическия чар на Нова Англия.

   Стипендии и финансиране

   Стипендията на MCPHS Advantage

   Завършете успешно която и да е редовна MCPHS степен и отговаряте на условията за 50% стипендия за обучение към една от шест онлайн магистърски степени на непълно работно време - включително MBA по управление на здравеопазването!

   Тъй като ние се отнасяме сериозно към образователните, професионалните и финансовите нужди на нашите студенти, ние правим значителни инвестиции в тяхното непрекъснато академично развитие. Ние ще предоставим на всеки студент от MCPHS, който успешно завърши която и да е редовна степен на MCPHS, стипендия за обучение към една от следните шест задочни онлайн магистърски програми:

   • MBA в управлението на здравеопазването
   • Магистър по обществено здраве
   • Магистър по регулаторни въпроси и здравна политика
   • Магистър по здравни науки
   • Магистър по клинични изследвания
   • Магистър по клиничен мениджмънт

   Стипендията MCPHS Advantage Scholarship не само облекчава финансовата тежест от получаването на втора или висша степен, но също така ви поставя на бърз път към успеха в широк спектър от области на здравеопазването. Нашият интердисциплинарен, базиран на екип подход е предназначен да разшири вашите образователни възможности и вашите професионални възможности.

   Класации

   Университет #1 в САЩ за печелене на сила

   Wall Street Journal/Times Higher Education College Rankings за 2018 г. поставя завършилите MCPHS начело.

   Финансов кредитен рейтинг на AA Standard and Poor's (S&P).

   MCPHS получи най-висока оценка за финансова сила и стабилност от Standard and Poor's (S&P).

   #4 Най-трансформиращият колеж в САЩ

   В списъка на списание Money за 2020 г. с най-трансформиращите колежи, MCPHS се нарежда на четвърто място в нацията.

   Местоположения

   • Boston

    179 Longwood Ave Boston, 02115, Boston

    • Worcester

     19 Foster St., 01608, Worcester

     • Manchester

      1260 Elm St., 03101, Manchester

      Въпроси