© Tufigno Photo Services
Malta College of Arts, Science and Technology

Malta College of Arts, Science and Technology

Malta College of Arts, Science and Technology

Представление

Преглед

Основана през 2001 г., Малта колеж по изкуствата, науката и технологиите (MCAST) е водеща институция на професионалното образование и обучение в страната. Чрез нашите шест институти в Малта и Гозо Campus, ние предлагаме 185 на пълен работен ден и над 300 задочни професионални курсове, вариращи от сертификати за степени (MQF Level 1 на ниво 6). Нашите ученици са подготвени за кариера в различни сектори на икономиката, или за висшето образование.

Ние си сътрудничим тясно с местните индустрии, за да се гарантира, че знанията, уменията и компетенциите в рамките на нашата учебна програма са подходящи и да съответстват на динамична и ориентирана към бъдещето икономика. Тази връзка стимулира успеха на Колежа - нашите програми са гъвкави, релевантни и да съответстват на очакванията на нашите студенти и нуждите на индустриите, които постоянно се увеличават, за да отговори на предизвикателствата на променящата се световна икономика.

New MCAST структура, която да участва Студенти

MCAST има широк обхват на действие и уникална мисия в курсовете предлагане след средното сектор, вариращи от ниво 1 до ниво 6. В рамките на квалификационна рамка на Малта, MCAST осигурява 2 Фондация Ниво 1 и програми за студенти, които може да са оставили формалното образование без никакви официални документи за правоспособност, с цел да им се помогне да се постигне най-малко Level 3 Професионална квалификация и вероятно дори повече. MCAST предвижда също Level 4 курсове за студенти, които желаят да започнат работа на ниво техник или които могат да се стремят да продължат образованието си на по-високо ниво на образование. Накрая, MCAST предлага курсове на ниво 5 и 6, в която учениците се стремят да постигнат първа степен.

Всички тези различни нива са важна и съществена част от мисията MCAST му. С цел укрепване на всяка една от тези различни нива, като е чувствал, че структурата MCAST се нуждае, за да се развие още, за да се погрижат по-добре начин за нуждите на нашите ученици на различни нива.

MCAST ще остане като една организация, обединяваща всички тези нива, като се подчертава възможността за един непрекъснат и силен пътека между различните нива. За да се засили фокуса си върху различните потребности на учениците в тези различни нива, MCAST ще се въвеждат три колегии под чадъра MCAST именно колеж Foundation, Технически колеж и Университетския колеж.

Фондация College

Колежът The Foundation фокусира върху предоставянето на най-добрите учебни програми и обучение педагогики за кандидати следните курсове на нива 1, 2 и 3 MQF / ЕКР чрез решаване на техните специфични нужди и да ги подготвят за по-нататъшно образование в Техническия колеж.

Технически колеж

Технически колеж предоставя допълнителни програми за обучение в MQF / Ниво 4 ЕКР в тясно сътрудничество с индустрията. The Advanced дипломите на оферта подготвя нашите ученици с правилните знания, умения и компетенции, за да заемат технически длъжности в индустрията или напредък към Университетския колеж следва те предпочитат да го правят. Нашите Level 4 програми включват широк спектър от стажове в различни области на изследвания по този начин дават възможност на нашите ученици да получат също практически опит по време на следването.

University College

Университетския колеж на грижи за програми за висше образование и професионално градуса, като същевременно работят в тясно сътрудничество с индустрията, за да се осигури специалисти, които са едновременно академично подготвен и практически обучени да отговарят на потребностите на местната индустрия.

Институтите и Центровете предоставят цялата техническа и професионална квалификация към доставката на всички програми в MCAST докато с основната цел на стимулиращата всички области на изследване в рамките на съответната им отговорност с перспектива към бъдещето. Това дава възможност на всяка корпоративна структура College да създадат целенасочени стратегии, които са насочени към специфичните нужди на учениците при всяко ниво, като се поддържа здравословен диалог с всички заинтересовани страни, за да се осигури най-добрите програми за нуждите на местната икономика и общество.

защо MCAST?

  • Благодарна кариера

Ние не просто да се подготвите за изпитите.

Ние си сътрудничим с водещите индустриални играчи да ви даде ръце на обучение в най-новите най-добри практики и технологии. Пригответе се да запретнем ръкави и сложи това което си научил в класната стая да практикува в нашите семинари, лаборатории и в реални условия на работа, чрез стажове и чиракуване.

Крайната ни цел е да ви даде умения и опит, необходими за да ви помогне в процъфтяваща кариера, което се стреми към.

  • А свят от възможности

Всяка година, ние предлагаме възможности за обучение на над 6000 студенти редовно обучение.

Нови програми непрекъснато се добавят към нашия списък от курсове, за да ви даде повече възможности за обучение за нови избирате. Ако сте решени да напредне в кариерата си, ние имаме програма за обучение, която е направена за вас.

  • A грижовна и жизнена Campus

Ние вярваме, че образованието не е просто въпрос на квалификация и технически умения. Ние се ангажираме да ви помогне да се развие в отговорни, ентусиазирани възрастни със силни социални ценности. Beyond класната стая, в MCAST ще бъде участие в спортни, културни и други забавни дейности, които ви помагат да намерят нови приятели, да придобият увереност и подобряване на вашите работа в екип и комуникативни умения.

Освен това ще имате възможност да се присъединят към национални и международни конкурси и събития, както и да придобият безценен опит чрез международни програми за обмен на студенти. Ако се преминава през труден момент в живота, ние ви предоставяме широка гама от грижи и подкрепа лични.

  • Международен център за върхови

Ние бяхме първата образователна институция в Европа, за да бъдат сертифицирани като на Международен център за върхови научни постижения от известния международен орган Edexcel.

Нашият постоянен ангажимент за подобряване на качеството на всички наши услуги и да ви осигури едно приятно преживяване обучение включва въвеждането на най-новите технологии на преподаване, наемането на опитни преподаватели и административен персонал, както и обширна инвестицията в състоянието на най-the- съвременно оборудване.

Ние сме в момента изпълнителните три финансирани от ЕС проекти, на стойност над € 20 милиона, за да продължи да повишава качеството на всички наши съществуващи програми и въвеждане на нови такива.

Местоположения

  • Paola

    Triq Kordin

    Въпроси