Keystone logo
Medaille College

Medaille College

Medaille College

Представление

Medaille College е частен, несектантски четиригодишен колеж с кампуси в Бъфало и Рочестър и предлагане на онлайн програми. Medaille се фокусира върху вашия успех, като предлага програми за бакалавърска и магистърска степен в практически, практикуващи обучителни среди в кампуса и в общността.

Ние ви подготвяме за ангажимент за гражданска устойчивост и професионален успех през целия живот, като ви предоставяме ранен достъп до професионално обучение. Вие правите повече от това да се учите от учебниците. Учите се като правите. Вместо да четете как да прилагате психотерапевтични практики, вие наблюдавате истински професионалисти в сесията. Вместо да изучавате стари бизнес планове, вие работите с екип за разработване на нови планове, които спасяват реални бизнеси в Бъфало.

Вашата общност е вашата класна стая в Medaille College . Ученето се простира далеч отвъд четирите стени на лекционна зала. Излизате на терена и решавате реални проблеми, свързани с местната общност. Създайте алгоритъм, който да отговаря по-добре на наставниците с младостта в Big Brothers Big Sisters. Ето как Medaille ви обучава да бъдете етичен, граждански отговорен индивид през целия си живот.

Връзките, които изграждате в Медай, продължават и за цял живот. Започвате да изграждате професионална мрежа в деня, в който пристигнете в кампуса. Вашите инструктори се отнасят с вас по -малко като студент и по -скоро като бъдещ колега. Нашите възпитаници винаги се връщат в кампуса за специални серии от лектори, панелни дискусии или просто да кажат „Здравей“. След като станете член на семейство Medaille, имате система за подкрепа, която се простира извън нашия кампус в Бъфало, тъй като завършилите в Медай правят различия по целия свят.

Местоположения

  • Buffalo

    Agassiz Circle,18, 14214, Buffalo

  • Rochester

    South Winton Road,1880, 14618, Rochester

    Въпроси