Meritus University

Meritus University

Meritus University

Представление

КОИ СМЕ НИЕ

77445_DSC_0628_1.jpg

Като уникален университет, уникалният подход на MERITUS към образованието е да предложи практична и ефективна комбинация от традиционно, модерно и опитно обучение, което да гарантира успеха. За разлика от други университети, които се съсредоточават единствено върху академичните среди, MERITUS се ангажира да произвежда добре закръглени възпитаници, способни да задоволят изискванията на днешните работодатели, вдъхновени от успехите и търсени от висшите организации след дипломирането.

Meritus University е основан на това помещение. Основният и дългогодишен опит на основателя / изпълнителния директор Тан Шри (д-р) Халим Мохамед в корабоплаването и други бизнес начинания доведе до формирането на MERITUS.

Защо да изберете Meritus University ?

77443_DSC_0698_1.jpg

Визията на Малайзия за постигане на икономика с високи доходи изисква опитна работна сила, която е в състояние да промени не само организацията, но и обществото като цяло. Те трябва да бъдат лидери в индустрията, находчиви, творчески, аналитични, иновативни, ангажирани и способни да поемат отговорност и да решават предизвикателни въпроси, които са от значение.

Академично съвършенство

За да развием и произведем лидери от индустрията с такива таланти, нашата концепция за доставка обхваща холистична учебна среда, в която учениците са изложени както на теоретични знания, житейски умения, така и на глобална перспектива, както следва:

Разгърнете се в ориентацията ни за изграждане на символи от две седмици

77498_Webp.net-resizeimage15.jpg
77499_Webp.net-resizeimage16.jpg

В MERITUS всички студенти преминават двуседмична програма за лично и лидерско развитие в началото на сесията.

 • Академични знания в областта на морския и корабоплавателния бизнес, авиацията, бизнеса, финансите и науката за развитието.

 • Умения за живот чрез обществени услуги и социални ангажименти.

 • Стаж с водещи фирми в индустрията.

 • Ръководен опит, при който студентите ще трябва да плават на борда на корабите за обучение, притежавани от Halim Mazmin Group.

 • Автентично обучение чрез практически проучвания и посещения на място.

 • Ефективни умения за комуникация и презентация.
77446_Webp.net-resizeimage5.jpg

Кариерно предимство

Въз основа на горепосочения подход, завършилите MERITUS ще имат незабавна пригодност за работа и принос в индустрията. Обучението по лидерство, което е вградено в програмата, ще им осигури необходимите предимства в кариерното им развитие.

MERITUS създаде широка мрежа от стратегически партньори, за да събере капитаните на индустрията, добре подготвени в съответните области като финанси, технологии, морски транспорт, логистика, авиация и бизнес, за да предадат знанията си на нашите студенти, както и да им предоставят възможности за стаж или работа когато завършват. В допълнение, MERITUS работи в сътрудничество с акредитирани органи. Всичко това ще даде на учениците уникална учебна среда, която не прилича на никоя друга.

Предоставяне на възможности за учене.

77448_Webp.net-resizeimage6.jpg

Meritus University фокусира върху учебния резултат на ученика, в противовес на традиционната педагогика за преподаване и учене. В Meritus University предоставяме на студентите възможности да научат как успешно са се научили успешните ръководители в индустрията, което може да се осъществи чрез улеснение на лице в лице, срещи, интернет, електронно обучение и електронна библиотека. Вярвахме, че учащите са собственици на учебния процес на всички нива на нашите квалификации. Това обаче ще покрие само първите 20% от това, което студентите трябва да придобият за индустрията.

Meritus University освен това предлага опит в ученето чрез опит, като предоставя на студентите възможности да получат конкретен опит, последван от наблюдение и размисъл върху този опит, който ги кара да анализират и да формират заключение, а след това да развият нова хипотеза за бъдеща употреба.

Тези натрупани знания също ще развият уменията на учениците като лидерство, работа в екип, комуникация, преговори, умерено мислене, здрав разум, логически разпределения и много други хора и социални умения, за които се смята, че съставляват още 70% от изискването за индустрията.

77449_Webp.net-resizeimage8.jpg

Meritus University се намира в сърцето на Куала Лумпур, точно до най-известните молове в Малайзия - Midvalley Megamall. Какъв по-добър начин да учите и да се забавлявате на страната. Meritus University предлага уникален подход към образованието чрез включване на практични и ефективни смеси от традиционни, модерни и практически опит за учене, за да се гарантира успех. Поради морския и логистичен фон, вие дори ще имате шанса да отидете на борда на действителни плавателни съдове за плаване, собственост на Тан Шри (д-р) Халим Мохамад.

77450_Webp.net-resizeimage9.jpg

Освен това ще имате възможност да направите своя стаж в Halim Mazmin Group, която е основана от Tan Sri (д-р) Halim Mohammad. Това наистина отваря допълнително измерение в процесите на обучение - елемент на забавление!

Международните студенти имат възможност да изследват Малайзия и да учат в Meritus University , ние ще се погрижим да постигнете амбициите си.

77451_Webp.net-resizeimage11.jpg

Вие ще получите най-доброто от двата свята - да изследвате тропическия рай и същевременно да имате шанса да преподавате в един от най-добрите университети в Малайзия. Неустоима възможност наистина!

Местоположения

Местоположения
 • Kuala Lumpur

  49, The Boulevard, Mid Valley City, Lingkaran Syed Putra,, 59200, Kuala Lumpur

  Въпроси