Macromedia University of Applied Sciences

Macromedia University of Applied Sciences

Macromedia University of Applied Sciences

Представление

Добре дошли в Macromedia University – университетът за дигитална трансформация

Изборът на университет е важно житейско решение. Това е мястото, където полагате основата на бъдещата си кариерна мрежа и откривате избраната от вас област на работа и започвате да формирате професионалната си идентичност. Радваме се, че проявихте интерес към Macromedia, признат частен немски университет, и бихме искали да ви разкажем повече за това как можем да ви помогнем да оформите бъдещето си.

Нашите програми – вашето бъдеще

В Macromedia University нашият фокус е върху нашите студенти. Ние се стремим да създадем пространство, където те да се развиват. Ние насърчаваме ключови компетенции като комуникационни умения и предприемаческо мислене. Голяма част от нашите курсове се основават на практически проекти, които са под формата на индивидуален коучинг. Дигиталната трансформация фундаментално променя структурата на нашия професионален свят и се нуждаем от хора в основата на тези промени, които са в състояние да мислят в различни дисциплини и да поемат лична отговорност. Това са хората, които обучаваме. Като университет за дигитална трансформация, ние виждаме ролята си на активиращи: ние даваме възможност на нашите студенти да разберат и оформят промяната. Процесът и резултатът могат да бъдат капсулирани накратко: вие се променяте.

Нашите учебни програми са смесица от теоретични лекции и практическа работа по проекти. Студентите се насърчават да поемат отговорност за обучението си и им се дава възможност да се ангажират с водещи медийни фигури и ключови играчи от международни организации, които работят в тясно сътрудничество с университета като гост-лектори и спонсори на проекти. Ние предлагаме редовни бакалавърски курсове и следдипломни магистърски курсове за международна кариера в сектора на медиите и комуникациите. Всички програми са акредитирани от FIBAA и водят до международно призната степен. Сътрудничеството с нашия партньор от Обединеното кралство, Уестминстърския университет, ни позволява да предлагаме допълнителни бакалавърски степени в рамките на нашите бакалавърски програми.

Магистърска програма – оформяне на цифровото бъдеще на по-високи позиции

По принцип магистърските програми на Macromedia са тясно съобразени с професионалните изисквания на медийната и комуникационната индустрия. Този принцип е отразен в учебния процес на университета. Всички лекции се провеждат на английски език и се провеждат по стимулиращ и практичен начин в малки класове.

Казуси, симулации и работа по проекти – най-вече в сътрудничество с медийни предприятия – помагат на студентите да развият опит, който ще улесни достъпа до желани кариери. С малки класове и интензивен надзор, учебната среда на Macromedia отразява културата на англосаксонската магистърска степен, включително индивидуално обучение от квалифицирани преподаватели. Нашето висше училище ще ви предостави съответните методи и инструменти за активно оформяне на постоянната трансформация на обществото и икономиката като професионалист, подготвяйки ви за успешна кариера с отлични бъдещи перспективи.

Ползите от избора на Macromedia University

 • Най-висока позиция в класацията на CHE 2014/15
 • Малки класове с интензивно, индивидуално наблюдение
 • Световно признати, държавно одобрени степени
 • Кампуси в Берлин, Мюнхен и Кьолн; Берлин и Мюнхен са в Топ 10 на класацията „Най-добри студентски градове за 2017 г.“ на Топ университети
 • Автентични, практически ориентирани проекти с над 500 известни компании
 • Висококвалифицирани преподаватели и хора от индустрията като лектори
 • Добре оборудвани медийни лаборатории
 • Силни перспективи за кариера в Германия: 18 месеца виза след успешно дипломиране
 • Майсторските класове се провеждат три дни в седмицата
 • Учебни програми изцяло на английски език
 • Кампуси, разположени в най-големите индустриални градове на Германия
 • Световна мрежа от партньорски университети

Характеристики на кампуса

Нашият кампус – свързан с водещите играчи в индустрията на Германия

Нашите кампуси са базирани в някои от най-оживените градове на Германия: Мюнхен, Щутгарт, Кьолн, Хамбург, Фрайбург, Лайпциг и Берлин. Нашите студенти се възползват от отличната ни взаимовръзка с местната индустрия във всяко местоположение на кампуса. В университета работят около 100 професори и известни учени и експерти от медийни компании, мултинационални компании, университети и комуникационни агенции. Досега са записани около 3000 студенти, включително нарастващ брой международни студенти, които избират да учат в Macromedia, помагайки за укрепване на вече процъфтяващата космополитна култура в Macromedia University.

  Местоположения

  Местоположения
  • Munich

   Macromedia University of Applied Sciences Sandstrasse 9, 80335, Munich

   • Berlin

    Macromedia University of Applied Sciences Mehringdamm 33, 10961, Berlin

    Въпроси