Milligan College

Milligan College

Milligan College

Представление

Повече от 150 години Милиган е обучавал мъже и жени да ръководят и да служат. Нашият ангажимент към Христовото центрирано образование за либерални изкуства доведе до Milligan да се превърне в нарастваща, уважавана институция за либерални изкуства. Поради нашия акцент върху стипендията, общността и вярата, студенти идват от цял свят, за да изпитат нашенски различен подход към висшето образование.

Milligan предлага повече от 100 специалности, непълнолетни, допрофесионални степени и концентрации в различни области, заедно с програми за завършване на завършили и възрастни. Постоянно признат за качество и стойност, Milligan наскоро бе класиран от US News and World Report като един от най-добрите регионални университети на юг за качество и стойност; обявен за един от най-добрите 20 магистърски университета на Вашингтон в страната; и през 2016 г., изброени като номер 2 най-добрите университети в Тенеси от BestColleges.com.

English Language Requirements

Удостоверете владеенето на английски език с Duolingo English Test! DET е удобен, бърз и достъпен онлайн тест по английски език, приет от над 4000 университета (като този) по целия свят.

Местоположения

Местоположения
  • Elizabethton

    Neth Drive,101, 37682, Elizabethton

    Въпроси