Keystone logo
© Marbella International University Centre
Marbella International University Centre

Marbella International University Centre

Marbella International University Centre

Представление

Добре дошли в Международния университетски център Марбея (MIUC). Ние сме тук, за да ви дадем това, от което се нуждаете, за да успеете в избраната от вас професия. Нашите учебни курсове и съоръжения са проектирани около нея. Международният университетски център Марбея (MIUC) е глобална академична институция, която предоставя нов вид учебно преживяване, основано на ориентирана към кариерата учебна програма и уникална среда за живот.

Подчертавайки взаимовръзката между висококачественото образование и промишлеността в съвременния свят, университетският център се гордее с динамични бакалавърски и следдипломни програми, съчетаващи модерен подход към преподавателските практики със силен акцент върху услугите за подпомагане на студентите.

Защо да учите в MIUC?

Нашият академичен партньор, Университетът на Западен Лондон (UWL), валидира дипломите на MIUC на бакалавърско и следдипломно ниво.

UWL се класира като:

  • Номер 1 Лондонски университет (неспециализиран) Национално студентско проучване 2023
  • Най-добър съвременен университет в Лондон (неспециализиран) в Complete University Guide 2025.
  • В топ 30% на университетите в цялата страна в The Guardian University Guide 2024.
  • Университет на годината за студентски опит и Университет на годината за качеството на преподаване в The Times и Sunday Times Good University Guide 2023.
  • UWL е класиран в топ 100 университети в Обединеното кралство за цялостното качество на нашите изследвания и почти 80% от нашите изследвания са оценени като водещи в световен мащаб (4) или международно отличен (3) в последния правителствен Research Excellence Framework (REF) оценка.

В MIUC комбинацията от партньорството ни с UWL, международната ни общност и иновативните ни методи на преподаване ще ви помогне да живеете, учите и изследвате, докато учите, за да получите диплома за висше образование в Обединеното кралство.

Местоположения

  • Marbella

    Avenida Don Jaime de Mora y Aragón, s/n, Finca el Pinillo, 29601, Marbella

Въпроси