Keystone logo
Marbella International University Centre BA (Hons) Международен бизнес мениджмънт
Marbella International University Centre

BA (Hons) Международен бизнес мениджмънт

Marbella, Испания

3 Years

Английски език

Редовно обучение

Request application deadline

30 Sep 2024

EUR 18 900 / per year

На територията на колежа

Представление

Помагаме ви да придобиете обща представа за най-актуалните теми в областта на международния бизнес. Чрез практически примери и съвременни бизнес казуси изграждаме разбирането ви за това как мултинационалните компании и техните стратегии се прилагат към новопридобитите знания. Целта ни е да ви предоставим инструментите, от които се нуждаете, за да успеете в кариерата си и да получите ценна диплома, издадена от University of West London.

Помагаме ви да се научите да вземате решения с висока степен на риск и да разработвате бизнес стратегии, като същевременно усъвършенствате способността си да оказвате влияние върху други хора в различни култури, бизнес функции и йерархии. Целта ни е да ви предоставим инструментите, от които се нуждаете, за да постигнете успех в кариерата си и да получите диплома.

Предлагаме бакалавърска степен (Hons) по международен бизнес мениджмънт, която се основава на съвременни бизнес концепции и професионален опит в индустрията по света. Нашият екип от специализирани преподаватели в областта на бизнеса, икономиката, финансите, маркетинга, комуникационния дизайн и преговорите ви предоставя инструментите, от които се нуждаете, за да постигнете успех в кариерата си и да получите диплома. В допълнение към основния ни екип, няколко гостуващи експерти от индустрията участват в гостуващи лекции по време на курса.

В MIUC ви предоставяме теоретичните и практическите инструменти, за да развиете уменията си за критично и творческо мислене и да се развивате в условията на глобализираната икономика. Нашите преподаватели използват своя опит, за да ви преподадат съответната теория, както и индустриални практики, като наблягат на възможностите, които предлага висшето образование, вкоренено в интернационализма и практичността.

Нашата програма има модулна структура, която обхваща три години обучение по бизнес и неговите направления. Предлагаме задължителни модули, които ви дават основните знания и умения, от които се нуждаете, докато избираемите и езиковите модули ви позволяват да оформите курса си според вашите интереси и професионални стремежи.

През следващите три години ще ви водим през обучението по международен бизнес мениджмънт, международни финанси и международен маркетинг. Ще разгледате и различни контексти на международния бизнес, разположени в рамките на нововъзникващите пазари и развитите икономики. В MIUC ви насърчаваме да възприемете активен подход към обучението си, като информирате и оформяте посоката на своето учебно пътуване и бъдещата си професионална насоченост.

За тази степен ще ви научим как да:

  • Формулиране и прилагане на успешна бизнес стратегия.
  • Създаване на бизнес възможности с мащабируеми, устойчиви бизнес модели.
  • Разработване на стратегии в областта на човешките ресурси, включващи набиране на персонал, управление на представянето и развитие на работната сила.
  • Управление на нематериални активи, като например продукт, цена, разположение и промоция.
  • Укрепете позицията си в преговорите чрез старателна подготовка, като анализирате и количествено определите алтернативите на сделката.
  • Участие в управлението на процеси, веригата за доставки и взаимоотношенията с клиентите.
  • Планиране и контрол на ресурсите и процесите за постигане на конкретни цели като част от временни начинания.
  • Усвояване на превръщането на бизнес показателите в бизнес информация чрез управление на механизмите за контрол за изпълнение на стратегията. Ние се ангажираме да ви предоставим инструментите, от които се нуждаете, за да успеете в кариерата си и да получите диплома.

Приемане

Учебен план

Такса за обучение по програмата

Кариерни възможности

За училището

Въпроси