Keystone logo
Marbella International University Centre Бакалавърска степен (с отличие) Политика и международни отношения
Marbella International University Centre

Бакалавърска степен (с отличие) Политика и международни отношения

Marbella, Испания

3 Years

Английски език

Редовно обучение

Request application deadline

30 Sep 2024

EUR 18 900 / per year

На територията на колежа

Представление

Можете да изучавате интердисциплинарна специалност "Международни отношения", която се основава на академичните области на политическите науки, историята, правото и икономиката. Целта ни е да ви предоставим инструментите, от които се нуждаете, за да успеете в кариерата си и да получите ценна диплома, издадена от University of West London.

Заинтригувани ли сте от произхода на глобалните проблеми и от възможните начини за тяхното разрешаване? Размишлявате ли върху причините за правителствените и международните организационни решения? Нашият курс по политика и международни отношения има за цел да разкрие тези и други тънкости.

С помощта на аналитично четене и дискусии ще подобрите разбирането си за съвременния глобален пейзаж на местно, регионално и глобално ниво. Освен това тази степен по политика ще ви даде адаптивни умения за ефективно решаване на проблеми и способност за самостоятелно мислене.

След завършване на обучението си ще притежавате прагматични изследователски способности и широк спектър от знания, които могат да бъдат ефективно използвани в различни професионални сфери в политическата област и извън нея.

Приемане

Учебен план

Такса за обучение по програмата

Кариерни възможности

За училището

Въпроси