Keystone logo
Montclair State University

Montclair State University

Montclair State University

Представление

В Фелисиано училище по бизнес в Montclair държавен университет, ние сме водени от една-единствена цел: да се превърне днешните студенти в утрешните бизнес лидери.

Като студент, Факултет по бизнес, ще получат умения, знания и опит, ще трябва да се конкурира успешно в днешния глобален пазар. Нашите програми предлагат уникален набор от преживявания, предназначени за шофиране успех в редица корпоративни, с нестопанска цел и в публичния сектор.

Аналитичен Perspective

Вие ще се ангажира с от световна класа факултет на мисловни лидери и професионалисти, които ще ви помогнат да придобият аналитично мислене, стратегически комуникационни и лидерски умения, които са в основата на трайни професионални успехи.

Нашият строга програма MBA ще задвижват текущата си кариера до следващото ниво или превключите предавките и проучване на нови посоки. Ние предлагаме гъвкавост, което трябва, с учебна програма, която развива своя талант и умения - като същевременно съблюдават работата си график.

Ангажирани с целия свят на бизнеса

Вашият цялостен образование няма да приключи в класната стая. Вие ще бъдете в състояние да сложи бизнес теорията в практиката - и да спечелят пазарен опит с потенциални работодатели - от ръцете на ко-оп и стажантски програми.

Чрез редовните лекции и програми, ще се ангажират и да се свържете с отбелязани бизнес лидери и предприемачи, корпоративни приятели и партньори, както и мрежа от активно ангажирани възпитаници, които ще отворят врати за вас по време на кариерата си. Нашите възпитаници са лидери в своите области и са безценен ресурс за вас през целия професионален живот. Достъпът до тази мрежа на динамичен. посветени възпитаници е много важна част от бизнес училище опит.

Един Agile нагласи

Какво прави един бизнес лидер? Смятаме, че е способността да се адаптират и да отговорят на предизвикателствата на една развиваща се бизнес среда.

Нашата кариерата Services Center ще ви помогне да се идентифицират и да проучи най-добре годни възможности за кариера, свържете с стажантски програми или разтоварват работа на пълно работно време в избраната сфера.

Когато се присъедините към нашата разнообразна общност на гъвкави, находчиви студенти, ще развие мисленето и уменията ви трябва за цял живот на лични и професионални успехи.

English Language Requirements

Удостоверете владеенето на английски език с Duolingo English Test! DET е удобен, бърз и достъпен онлайн тест по английски език, приет от над 4000 университета (като този) по целия свят.

Местоположения

  • USA Online

    USA Online, Съединени Американски Щати

    Въпроси