Keystone logo
Morehouse College

Morehouse College

Morehouse College

Представление

Мъжете от Морхаус се стремят да бъдат достатъчно високи, за да носят короната ни на големи очаквания и титлата Морехаус Мъж. Човекът от Морхаус е академичен, интелектуален и професионален успех. Вдъхновен от силни, интелигентни, критични и подкрепящи братя и учители, един човек от Морхаус се стреми да направи същото.

Братята Морхаус стават и остават най-влиятелните водачи и най-близки приятели на Морехаус. От първия ден братята им ги вдъхновяват, предизвикват ги, държат ги отговорни и стоят до тях. Братството на Морхаус се разпространява през поколенията, в цялата страна и във всяка индустрия и сфера на живота.

В тази сплотена култура професорите правят нещо повече от преподаване - те наставляват, възпитават и насърчават. Те предлагат мъдри насоки и опитни перспективи, предизвиквайки Мъжът от морето да постави под съмнение техните предположения и да издигне амбициите си. Morehouse не тласка Morehouse Man в правилната посока - ние ви показваме как да откриете това за себе си, как да намерите своя истински път. И го притежавайте.

Morehouse Мъжете се стремят към повече от типични успехи. Те се стремят непрекъснато да усъвършенстват себе си и своите общности. И докато една степен отваря врати, нашата мисия е да гарантираме, че когато човек от Мореус мине през тях, те влизат като човек със силен ум и характер. Човек, който знае всичко, на което е способен. Човек, който познава себе си. Лидер. Мъж изцяло.

Местоположения

  • Atlanta

    Westview Drive Southwest,830, 30314, Atlanta

    Въпроси