Keystone logo
MorningStar University

MorningStar University

MorningStar University

Представление

Нашата мисия в MorningStar University ( MSU ) е да подготвим хората да ходят във високия си призив. В MorningStar University ние се стремим да развиваме студентите духовно, психически и физически, като ги упълномощаваме да преследват лидерството си, призовавайки с визия, смелост и почтеност.

Колежът за лидерство е програма за обучение, разработена със следните цели: Да се издигнат решителни и издръжливи християнски лидери, които стоят твърдо във вярата си, ходят смирено пред Бог и имат издръжливостта да създават трайна промяна в света; Да оборудва всеки ученик с уменията и инструментите, необходими за успешен лидер в каквато и сфера на влияние да бъде призован; Да помогне на всеки ученик да разбере своята уникална идентичност в Христос и да открие тяхната цел и съдба в Божия план; Да укрепи духовно и да узрее всеки ученик да ходи в здраве и цялост във всяка област от живота си.

Въпреки че MSU College of Leadership не е библейско училище, Библията е нашият основен учебник. Ние вярваме, че това е Божието Слово и е изгодно за преподаване, порицание, поправяне и обучение във всяка правда.

Колежът за лидерство също не е семинария, въпреки че обучаваме лидери като служители на Божията любов и сила. Разликата е, че не всички служители лидери са се обучавали тук, за да влизат в църквата. Някои от нашите ученици стават бизнес лидери, докато други преминават в държавни роли, а трети в изкуствата. Издигаме служители на лидери за всички сфери на влияние.

Местоположения

  • Fort Mill

    Star Light Drive,375, 29715, Fort Mill

    Въпроси